Svaštara

Ples medicinara Hitne pomoći Zenica nakon smjene od 12 sati

Trenutno najpopularniji TikTok izazov “Foot Shake Dance” nije zaobišao ni zdravstvene radnike u Hitnoj pomoći Zenica.

Foot Shake ples iz Zenice - Twitter

Svoju spretnost i umijeće pokazali su ispred kola Hitne pomoći sa malo drugačijim završetkom. Na kraju uz pozdrave neki su se drugačije odvažili.

“Nakon smjene od 12 sati rada ipak imamo snage za zajednički ples”, kazali su za “N1” zdravstveni radnici zeničke Hitne pomoći i na popularni “Foot shake dance” izazvali medicinare Kantonalne bolnice Zenica.

“Oh Na Na Na” izazov, kako ga još zovu, pored običnih građana, prihvatili su i policajci, vatrogasci, medicinsko osoblje, ali i časne sestre.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh