Svaštara

Koji horoskopski znaci su rođeni jedno za drugo

Njihova kompatibilnost jača je i izraženija od bilo kojih drugih kombinacija horoskopskih znakova.

Ljubav - Istockphoto.com

Kada se osobe rođene u znaku Bika i Škorpije upoznaju, među njima se stvara instantna hemija. Njihova kompatibilnost jača je i izraženija od bilo kojih drugih kombinacija horoskopskih znakova.

Škorpije obožavaju to što se oko Bikova moraju prilično potruditi, a Bikovima odgovara pažnja koju dobijaju. Zajednički su naklonjeni emocionalnoj sigurnosti i bliskosti, a oba znaka takođe zrače strašću i ljubavlju.

Škorpioni su poznati po svojoj snalažljivosti i realnosti, a Bikovima to odgovara jer znaju da se u svakoj situaciji mogu pouzdati u njih. I Bikovi i Škorpije vrlo su odani i nije im teško potruditi se oko veze, a čak i svađe i prepreke na koje naiđu čine ih još bliskijima i privrženijima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh