Svaštara

Ona je jedna od najljepših žena na svijetu, možete li je prepoznati

Kada je imala 14 godina, Irina Shayk bila je djevojčica iz siromašne porodice koja nije ni slutila kakav će život jednog dana živjeti. Išla je u školu, družila se s prijateljicama i planirala da upiše studije marketinga po završetku srednje škole. Ipak, život ju je odveo u manekenske vode i vrlo brzo je doživjela nevjerovatan uspjeh; stekla je bogatstvo i svjetsku slavu, ali Irina se ne stidi svojih korijena.

Nakon što je nedavno pričala o tome kako je odrastala veoma skromno i da je njena porodica morala da uzgaja povrće ako je željela da ga jede. Irina je podijelila fotografiju nastalu u tom periodu.

Na fotografiji je Irina obučena u stilu kraja devedesetih godina, veoma jednostavno i skromno, a izgleda jednako prelijepo i vedro kao danas kada je svjetski poznat supermodel. Nasmijana, prelijepa i uvijek spremna za fotografisanje,piše Avaz.

View this post on Instagram

14

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh