Svaštara

Zašto i s kim varaju žene, a zašto muškarci?

Varanje se često doživljava kao nešto što se dogodi na hirovit način, trenutak slabosti, nekoliko čašica alkohola previše i muškarac završi s nekom neodoljivom i šarmantnom ženom.

Prevara - Blogspot

Ipak, ispada da to nije tako. Your Tango i online stranica za afere Ashley Madison napravili su istraživanje kako bi saznali šao ljudi misle o prevari. U istraživanju je učestvovalo više od 1.300 žena i muškaraca, a osim zašto, otkrili su i kako biraju ljude s kojima varaju, piše “Večernji list“.

Od 400 muškaraca koji su odgovorili na anketu, 27 odsto reklo ih je da će, ako su u nesretnoj vezi, prići nekom koga već poznaju, a 23 odsto ih je odgovorilo da bi upoznali stranca na putovanju ili u baru.

Pokazalo se takođerda je 44 odsto muškaraca varalo partnera, a 55 odsto barem ih je razmišljalo o tome. Bukvalno, 99 odsto muškaraca ili je to napravilo ili razmišlja o tome da napravi. Pa, s kime varaju?

Prvo pomislite na saradnike, njihove prijatelje, vaše prijatelje… I ima smisla. Jednom kada uspostavite temelj prijateljstva, daljnji će se osjećaji lako razviti čak i ako ste u vezi. Kada su žene u pitanju, rezultati kažu da je njih 39 prevarilo, a 35 razmišljalo o tome. To ne znači da su loše osobe, to znači da u 74 odsto odnosa nema iskrenosti i da odnosi nisu ispunjeni.

Prema Ashley Madison, zadovoljavajući se*s glavni je motivator za traženje ljubavnika, a 43 odsto anketiranih žena priznalo je da traži takav odnos, odnosno aferu. Njih 49 odsto otkrilo je da im partner samo katkad pruži orgazam, a njih 59 vrhunac s ljubavnikom doživi većinu vremena ili uvijek. Opšte su povratne informacije žena da im je se*s sa supružnikom dosadan i da njihov muž ne radi dovoljno na tome kako bi ih zadovoljio. S vremenom traže aferu jer se ne osjećaju željenima ili ne dobijaju dovoljno pažnje od partnera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh