Svaštara

Horoskop za mlad Mjesec u Biku 23. aprila 2020: Finansijski izdaci za Ovna, Riba mora da obrati pažnju na način komunikacije, Vaga nailazi na prepreke u ljubavi

Horoskop za mlad Mjesec u Biku 23. aprila 2020: Velike promjene i novine se dešavaju sa ovim mladim Mjesecom.

Djevojka - Astrosudbina.com

Mlad Mjesec se dešava na 3. stepenu Bika koji je stepen egzaltacije gdje je on najjači uz konjukciju Urana i kvadrata sa Saturnom, što će sigurno donijeti promjene u ekonomiji na cijeloj Zemljinoj kugli, kao i kod pojedinaca. Kako je Uran uključen, rješenja se donose za budućnost što će najviše biti usmjereno na novac, sva materijalna dobra, poslovanja internetom, proizvodnju hrane i svega što je potrebno za život. Sada je došlo vrijeme da se trebaju potpisivati novi ugovori, mijenjati finansijski resursi i donijeti ugovore kada je cijela svjetska ekonomija u pitanju.

Kako je Bik materijalan znak tako će biti usmjerenje kako zaraditi novac, kako riješiti gubitak novca, šta treba raditi itd. Kako je Bik povezan sa hranom onda će neke novine biti pokrenute i na tom polju. Sve bitne promjene se mogu dešavati 22,23. i 24. aprila pa dobro obratite pažnju šta i kako treba usmjeriti. Svi horoskopski znaci doživljavaju bitne promjene što se razlikuje od položaja na 3. stepenu neke planete, položaja polja karijere itd. Promjene koje se dešavaju mogu biti i negativne ili na prvi mah da nam se čine tako ali ipak će biti dobro rješenje za budućnost, piše astrolog Željka Knežević.

Sa Saturnom u Vodoliji krenula je budućnost sa radom preko interneta pa dobro razmislite šta biste mogli da radite preko interneta, jer će to zasigurno biti budućnost mnogih za zaradu novca. Kako je mlad Mjesec u konjukciji sa Uranom onda bi trebalo da radite nešto novo ili posao koji radite na neki novi način treba plasirati. Velika buđenja se dešavaju, svijest se mijenja i mase postaju svjesne i mijenja se odnos prema majci Zemlji koja nas hrani i koja nam daje egzistenciju, drugačije se vrednuje novac itd. Vrlo značajna je priroda koja ima lijek za sve bolesti pa će i tu da se dešavaju pomaći u lečenju i življenju u prirodi ili u skladu sa prirodom. Kako je Bik hedonista a 3. stepen je stepen jakih osjećaja čula svih vrsta, ovih dana biće pojačana gdje mnogi žele da budu u prirodi da uživaju itd. Ovaj period je plodan i šta god da se pokrene ili zasadi seme ono će donijeti plod i uspjeh.


ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI?

OVAN
Dragi Ovnovi, vama ovaj mlad Mjesec donosi lijepe ideje za finansije i kako ih zaraditi. Pojedini Ovnovi grade, rade i održavaju svoje postojeće da bi bili sigurni u materijalnom svijetu. Kako je Saturn i Mars u vašem polju prijateljstva, u toj sferi možete imati neke tenzije. Potrebno je napraviti balans između poslovnih i prijateljskih obaveza. Pojedini Ovnovi bi mogli imati veće finansijske izdatke pa bi trebalo da obrate pažnju kada nešto kupuju, a posebno da se ne zalijeću.

BIK
Dragi Bikovi, kod vas je ovaj mlad Mjesec odražava na vaš lični izgled i želju da predstavite sebe u novom svjetlu. Jednom godišnje se dešava mlad Mjesec u vašem znaku pa dobro razmislite kako se mijenjate i prezentujete drugima oko sebe. Sada je pravi momenat da se promijenite i dozvolite svom ličnom egu i ciljevima koji su povezani sa vašim interesom i namjerama kako da istaknete sebe. Mogući su konflikti na profesionalnom planu pa pazite da ne odreagujete ishitreno.

BLIZANCI
Dragi Blizanci, vama ovaj mlad Mjesec pada u vaše polje duhovnosti, povlačenja, iscjeljenja, tajni i predaje. Mnogi Blizanci sada mogu da uđu u neki porok ili destrukciju. Potrebno je da budete prisutni a ne odsutni sve vrijeme. Ovaj mlad Mjesec može kod vas izazvati napetost uslijed ograničenja pa dobro pazite kako se oslobađate te napetosti i kako se resetujete. Vi treba dosta stvari da naučite sa Saturnom u Vodoliji pa se ne preporučuje da reagujete impulsivno jer vas to može skupo koštati.

RAK
Dragi Rakovi, vi imate jednu novu situaciju sa traženjem saveznika za nove ulaske u grupe gdje se uklapate u iste vrijednosti i interesovanja. Novi vidici i grupe vas mogu usmjeriti na bolje, poslije možete vidjeti odlične rezultate pa zato ne budite usmjereni samo na sebe. Sada je jako bitna zajednica pa se ego treba ostaviti po strani i gledati kako da se uklopi i bude odgovoran u zajednici koja treba biti kao jedna celina, bez obzira što će postojati neke prepreke do cilja. Pojedini Rakovi mogu da dožive i neprijatnosti u zajednici pa ne dozvolite tako nešto.

LAV
Dragi Lavovi, ovaj aspekt je dobar za pokretanje nekih novih poslovnih planova. Vrlo bitno je da na profesionalnom i poslovnom putu preokrenete vaše neke stare postavke i krenete novim putem, kako na poslu tako i sa prijateljima jer će nove postavke biti mnogo svrsishodnije. Oprezno i pažljivo pravite odabir u budućim projektima i ciljevima. Sada je bitna vaša ličnost i kakav utisak ostavljate na društvo i posao koji radite. Mnogi Lavovi sada treba da pronađu balans između ličnih i porodičnih obaveza. Samopoštovanje i istrajnost su bitni.

DJEVICA
Drage Djevice, kod vas je nastupita jedna monotonija i rutina pa bi trebalo da pronađete neku avanturu ili da uključite bujnu maštu. Svakako da će za vrijeme mladog Mjeseca da se dešava nešto novo u svakodnevnom životu pa taman to bilo čitanje ili slušanje nečega što vas pokreće u avanturu. Pojedine Djevice mogu imati neke nove blokade i terete zbog Saturna u vašem polju zdravlja, svakodnevnog života i težine posla. Bez obzira na težinu i strah koji možete imati vi ipak možete postići nešto što je izgledalo nemoguće, samo budite istrajni.

VAGA
Drage Vage, kod vas je naglašeno polje resursa, transformacija, zajedničke imovine, nekih dugova pa je pravo vreme da upotrebite svoje moći da bi se partnerski odnosi stavili u harmoniju i dogovor. Izražena je intima i strasti. Moguće je da u ovim danima budete ranjivi. Dobro razmislite o zaradi i ulaganju u posao. Ovaj mlad Mjesec je u negativnom aspektu sa Saturnom koji je u vašem polju strasti, romantike pa tu može doći do nekog prekida ili prepreke. Planirajte sa vašim partnerom sve što vas čini sretnim i gdje možete da uživate.

ŠKORPIJA
Drage Škorpije, kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem sedmom polju partnerstva. Neki novi pokreti se dešavaju u partnerskim odnosima. Pojedine Škorpije mogu da se ističu u javnosti. Mogući su neki konflikti sa porodicom ili neke druge nelagodnosti. Susreti su jako bitni, posebno oni u četiri oka. Ako se osjećate da vam niko ne pruža podršku, čak ni partner, onda se zapitajte koliko ste vi požrtvovani i uključeni u vašu zajednicu. Bitno je da napravite balans između posla i porodičnih obaveza. Ne reagujte impulsivno u partnerskim poslovima već istrajte do kraja.

STRIJELAC
Dragi Strelčevi, kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem polju zdravlja, posla, svakodnevnice pa ako želite da pokrenete novi režim ishrane ili svakodnevnih poslova i navika, sada je vrijeme da to pokrenete. Sada je vrijeme došlo da se neke stvari razriješe i da krenete u neka nova razmišljanja o vašem zdravlju. Sve što je vezano za detoksikaciju je aktivno pa bi bilo dobro da detoksikujete svoju jetru jer ona od davno ne radi kako treba. Kako je ovaj mlad Mjesec u kvadratu sa Saturnom, onda vam to može donijeti neko povlačenje ili ograničenje kada je komunikacija u pitanju pa se ne ograničavajte.

JARAC
Dragi Jarčevi, kada je ovaj mlad Mjesec u pitanju vi možete imati neka nova zadovoljstva, strasti ili hobije. Mnogi Jarčevi mogu vratiti osmijeh na lice i ako imate djecu, možete se sa njima zabavljati, opuštati i provoditi prelijepo vrijeme sa njima. Svu pažnju poklanjate svom partneru u ljubavi, planirate vaše zajedničko vrijeme ili djecu. Mnogi Jarčevi treba da pokrenu svoju kreativnu inspiraciju i da razmišljaju o svojoj zaradi i novcu. Zbog kvadrata vašeg Saturna i Mjeseca ipak se možete osjećati malo nelagodno. Neke situacije mogu da vas izbace iz takta ali ne reagujte impulsivno jer to nije vaša osobina.

VODOLIJA
Drage Vodolije, kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem polju kuće, porodice i svega što je vezano za četvrtu kuću. Ovaj aspekt pokreće kod vas reorganizaciju i povećanu svijest pa vam daje uvid kako vi gledate na svoju porodicu i kuću. Pravo je vrijeme da se suočite sa svojim osjećanjima, intimom i svojim potrebama. Kako je Mjesec u konjukciji sa Uranom, onda vam daje priliku da uradite dugoročne planove za budućnost. Svakako su aktivni neki novi preokreti u korenima odakle potičete ili u vašem ličnom kućnom okruženju. Sve se mijenja preko vaših leđa pa istrajte do kraja.

RIBE
Drage Ribe, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem trećem polju koje je zaduženo za komunikaciju, veze, komšije, rodbinu. Komunikacija je jako naglašena pa treba da razmislite kako povezujete stvari i uzak krug ljudi oko vas. Obratite pažnju na vaše telefonske razgovore, mejlove, razne poruke jer vas mnogi ne mogu u potpunosti razumijeti. Mnoge stvari su kod vas tajanstvene, ipak mnoge osobe to primijećuju i vide pa se ne osjećajte nelagodno zbog toga. Kako god, pazite kako komunicirate.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh