Svaštara

Ljubav u doba korone: Ugledali se na balkonu i sanjaju susret

Paola Agnelli (39) i Michele D’Alpaos (38) zaljubili su se kad su jedno drugo ugledali na balkonu, dok je njezina sestra svirala za susjede. Sad čekaju kraj karantene i prvi susret.

Paola Agnelli i Michele D'Alpaos - 24sata.hr

Zaljubila se u njega ugledavši ga s balkona, na balkonu u ulici preko puta njene. Gdje drugo nego u Veroni. Iako scena nevjerojatno podsjeća na trenutak koji je spojio Romea i Juliju, njih dvoje su Paola Agnelli (39) i Michele D’Alpaos (38) i žive jedno preko puta drugog, tako da se s balkona mogu gledati, piše 24sata.

Izašli su na balkone predvečer 17. travnja, jer u to doba Lisina sestra imala koncert za zajednicu. Kako su već dugo u karanteni zbog korona virusa, ljudi znaju svirati sviraju na prozorima, kako bi susjedima podigli raspoloženje.

Paolina sestra Lisa Agnelli, na violini je zasvirala ‘We Are The Champions’, grupe Queen, te privukla Micheleovu pažnju. A onda se njegov pogled susreo s Paolinim, koja je na drugom prozoru bila zadužena za Lisino ozvučenje.

Paola opisuje kako je ‘glazba bila poput Amorove strelice’ kad je ugledala mladog gospodina D’Alpaosa s prozora stana na šestom katu, u kojem živi s majkom i sestrom.

– Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene i za njega. Naše oči su se prepoznale, atmosfera je bila tako romantična – priča ona.

Njen ‘Romeo’ otkrio je, pak, kako njegova sestra Sylvija poznaje Paolu iz teretane, pa su se tako povezali. Paola, koja je po struci odvjetnica, kaže kako je, kad je na balkonu s druge strane ulice ugledala mladića, shvatila je da je to brat njezine prijateljice Sylvije i odmah pomislila da je zgodan.

Mladić nije gubio vrijeme: Pronašao je njezin Instagram profil i počeli su razmjenjivati poruke. Potrajalo je do 3 ujutro, jer su se osjećali kao zaljubljeni tinejdžeri.

– Shvatili smo da dijelimo iste vrijednosti i da će to biti čvrsta baza za dobar odnos – priča Paola, koju je mladi Romeo poprilično ugodno iznenadio.

– Oganizirao je veliko iznenađenje za mene, tako što je ploču s mojim imenom objesio na svoj balkon. Jako me dirnuo time – kaže ova mlada žena. Primijetili su to i susjedi, pa je susjed s trećeg kata, koji je inače i DJ, odlučio da će mladom paru svaki dan pustiti jedan glazbeni broj sa zvučnika.

Valja naglasiti da ova romantična priča doista snažno podsjeća na Romea i Juliju, jer se dvoje mladih još nije vidjelo. Naime, kako su cijelo vrijeme u karanteni uslijed pandemije korona virusom, zavjetovali su se da se neće družiti. Iako čezne za tim da poljubi svoju dragu, Michele želi držati strogu distancu kako bi zaštitio Paolu.

Naime, on radi u banci i u kontaktu je s drugim ljudima i mogao bi se zaraziti, pa ne želi riskirati s njom. Oboje sanjaju da će se njihov prvi susret dogoditi na klupi u lokalnom parku, prenosi Daily Mail..

Zanimljivo je da oboje žive u kvartu veći dio života, ali su se dosad samo jednom susreli, i to slučajno, prije otprilike godinu dana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh