Svaštara

Horoskop za Merkur u Ovnu: Šta očekuje svaki znak od 12. do 27. aprila 2020. godine

Kako će Merkur u Ovnu uticati na sve horoskopske znake

Žena - Astrosudbina.com

Ovan
Konačno ćete moći da se oslobodite i date šansu svim svojim idejama koje su čekale pravi momenat. Sad je momenat da rešite neka pitanja vezana za svakodnevnicu i posao.

Bik
Ovo je vrijeme brzih rješenja, specijalno onih koja riješavaju vaše najveće strahove. Nemojte praviti neke rizične poteze po pitanju novca.

Blizanci
Konačno ćete se ubrzati i dobiti potrebnu energiju. Idite na direktnu realizaciju planova koji stoje još od februara.

Rak
Imaćete konačno jasniju sliku na poslu. Postoji mogućnost promene posla ili novih poslovnih zadataka koji mogu donijeti uspjeh.

Lav
Dolazite do konačnih ideja šta biste i kako biste organizovali posao, specijalno onaj koji je tek na samom početku. Pojačavaju se kontakti sa inostranstvom.

Djevica
Biće mnogo više aktivnosti na polju se*sa i dubljeg povezivanja, specijalno u novijim vezama. Energija će biti usmjerena na davanje i pomoć.

Vaga
Vama će se Merkur šetati po polju partnerstva i klijenata, pa će uticati na obje teme. Brzo sklopljeni poslovi i dogovori sa partnerom mogu donijeti veliki uspjeh za kratko vrijeme.

Škorpija
Dinamična atmosfera na poslu će vam uliti sigurnost jer vam je potreban dokaz da se sve odvija kako bi trebalo. Mogući su sitni zdravstveni problemi.

Strijelac
Partnerski odnosi ulaze u fazu ili-ili. Druga strana postaje nestrpljivija i spremnija da dobije ono što želi. Slobodne očekuje niz kratkih avantura.

Jarac
Okrenutost kući i porodici vas samo naglo udaljava od svih i želite samo da vas niko ne dira. Izolacijom ništa ne postižete i sebi samo nabijate bespotrebnu tenziju.

Vodolija
Pojačava se poslovna i lična komunikacija, kao da se budite iz dubokog sna. Finansijski problemi su iza vas.

Ribe
Moguće su velike oscilacije u novčaniku, dok vam samopuzdanje jača. Ovom kombinacijom možete napraviti nagle i nepromišljene poslovne dogovore, prenosi “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh