Svaštara

Venera u Blizancima im baš prija: Koje horoskopske znake do kraja sedmice očekuju lijepa ljubavna dešavanja

U narednim danima samo ova dva horoskopska znaka će imati lijepa dešavanja na polju ljubavi.

Ljubav - Istockphoto.com

Blizanci
Veoma je uzbudljivo na polju veza i emocija. Venera baca strijele ljubavi pa će vas držati lijepa trema u narednim danima. Moguće su duple veze, afere ili neodlučnost između dvije i više simpatija. Svakako, morate sami da odlučite, jer će mogućnosti biti veće nego inače.

Strijelac
Venera je u znaku koji vas mnogo privlači, pa se i mogućnosti za uživanje na polju ljubavi povećava. Mars pravi lijepe aspekte ka polju partenrstva pa će se mogućnosti kao i vaša pozitivna energija uvećati. Oni koji su u vezi mogu da očekuju lijepe momente uz partnera/ku, a slobodni bi trebalo što više da komuniciraju i angažuju. Postoji opasnost od zaljubljivanja u zauzete osobe ili one koje nisu emotivno rasčistili sa prošlošću, prenosi portal “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh