Svaštara

Horoskop / Magija punog Mjeseca u Vagi: Sve maske padaju, očekuje nas puno izazova

Horoskop – pun Mjesec u Vagi donijet će nam puno izazova! Evo sa čim ćemo sve morati da se suočimo!

Djevojka - Astrosudbina.com

Ovog puta se Pun Mjesec našao u znaku Vage – ova astrološka pojava je na nebu prisutna od 7. aprila, a osim toga gradi i aspekt sa Neptunom, što stvara jaku energiju, koja na nas može uticati vrlo negativno, donoseći izazove sa kojima nećemo znati kako da se uhvatimo u koštac. Ono što je važno jeste da tu energiju razumijemo kako bismo na kraju mogli da kontrolišemo svoja osjećanja i postupke i iz ovog perioda izađemo bezbolno.

Detaljnije na ovu temu u nastavku – saznajte šta nam donosi Pun Mjesec u Vagi i kako da se suočimo sa svim izazovima u Aprilu!

Pomenuli smo da Pun Mjesec u znaku Vage, a naročito u aspektu koji gradi sa Neptunom donosi veoma jak energetski uticaj, koji će se neminovno odraziti na našu energiju. Neptun je planeta za koju se vezuju simbolika, ali i intuitivan doživljaj stvarnosti, ali i intuitivno djelovanje. Ono što se dovodi u vezi sa Neptunom je takođe i često iskrivljena slika stvarnosti, kao i jaka hipersenzitivnost, što dodatno pojačava ovo jako energetsko dejstvo na nas u ovom periodu. Ono što se dešava jeste da nam je teško da sav taj nalet energije razumijemo na pravi način. Kao rezultat kod nas će se probuditi nemir, ali i buntovnički duh koji će učiniti da u određenim situacijama sagledamo stvari iz pogrešnog ugla i da odreagujemo suviše naglo. I kao što je Neptun u mitologiji uzročnik razornih zemljotresa koje izaziva udaranjem svojim trozupcem, tako isto može i nas uzdrmati gradeći aspekt sa Punim Mjesecom u Vagi.

Snaga Punog Mjeseca u aprilu upravo proističe iz dodatnog uticaja Neptuna, i ta energija će se osjećati sve do 22. aprila kada nas očekuje pojava Mladog Mjeseca, koji će donijeti energetski zaokret. Na nas će posebno uticati loše vijesti i informacije kojima ćemo biti izloženi u periodu koji je pred nama. Ono što je važno jeste da se suzdržimo od bilo kakvih ishitrenih odluka, i da tri puta razmislimo prije nego što donesemo neku odluku. Iz ovog aspekta takođe može da proistekne podložnost destruktivnom ponašanju, pa je to još nešto čega treba da budemo svjesni.

Ono što može tokom većeg dijela aprila da nam pomogne da ne donosimo pogrešne odluke i ne postupamo na način koji će nas ugroziti jeste da pokušamo da se delimično osamimo i da budemo u dosluhu sami sa sobom. Uslijed jakog energetskog naboja koji nam ovaj astrološki događaj donosi prije svega treba da pronađemo svoj sopstveni mir, kako bismo mu odoljeli.

Posebno izazovno može biti na polju emotivnih odnosa, pa su moguće eskalacije negativnih emocija u odnosu sa partnerom, ali i u odnosu sa porodicom, naročito ukoliko se ta negativna osjećanja u vama gomilaju već neko vrijeme. Ipak, ono što treba da znate jeste da eksplozivno reagovanje ipak nikom neće doneti dobro, i da ako upadnete u vatru pod uticajem ovog Punog Mjeseca u aspektu sa Neptunom, naposljetku će se cijela situacija samo pogoršati. Važno je da svaki put kada poželite da odreagujete prvo izbrojite do 10 i smirite taj buntovnički duh koji će u vama proraditi.

Ono što bi za vas bilo najbolje jeste da u narednom periodu pokušate da taj naboj energije usmjerite ka nekom stvaralaštvu. Posebno vam može prijati fizička aktivnost, ali isto tako i ono što smo pomenuli – da pronađete mir tako što ćete se okupirati sadržajima koji vam prijaju. Uzmite i pročitajte knjigu za koju niste imali vremena, i probajte da se izolujete neko vrijeme od negativnih informacija kojima ćete u ovom periodu i te kako biti okruženi.

Krajem aprila i početkom maja nas svakako očekuje energetska promjena kada je uticaj planeta na dešavanja u našem životu u pitanju, prenosi “Mogu ja to sama“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh