Svaštara

Pun Mjesec u Vagi donosi period velikih izazova: Od 08.04. planete donose bunt, i rušenje svih ograničenja

Ovaj pun Mjesec ne bi bio toliko izazovan da nije u aspektu s Neptunom. Teme o korona virusu nastavljaju dominirati u narednom periodu, a mi ćemo biti više osjetljivi i zbunjeni.

Pun Mjesec - Balkanspress.com

Postoje rizici od pogrešnih vijesti, razočaranja i gubitaka. Rizike koje donosi pun Mjesec pojačava i kvadrat Marsa i Urana koji budi ludu, buntovnu energiju, ruši granice i sva ograničenja. Se*stil Merkur i Plutona vodi nas do najvećih tajni koje prijete da budu otkrivene. Pratite glas svoje intuicije i uspjet ćete steći potrebna znanja koja su presudna u ovim napetim vremenima, piše “Lovesensa“.

Pun Mjesec u Vagi pojavit će se na nebu 8. travnja/aprila u 04:35:05, a pošto gradi aspekt s Neptunom, astrolozi predviđaju neravnotežu u polju zdravlja.

Ovaj pun Mjesec ima impulzivni utjecaj i čini da se osjećamo buntovno, energično i gubimo kontrolu nad svojim emocijama. Jedino rješenje za ovaj jak energetski utjecaj punog Mjeseca je suradnja, tolerancija i rad na empatiji.

Sunce u fazi punog Mjeseca utječe na dom, obitelj i intimne odnose. S jedne strane Mjesec koji vas zbunjuje, a s druge strane Sunce koje grije vaš osjećaj, donosi zbunjenost i napetost u emotivnim odnosima. To može dovesti do sukoba i ljubavnih kriza koje opterećuju vašu dušu.

Lunarna energija pojačava snagu emocija i instinkta, zato se preporučuje da pojačanu intuiciju usmjerite na rješavanje emotivnih problema.

Vaša podsvijest omogućava vam nepristran i uravnotežen pogled na vaše osobne odnose. Jasno ćete vidjeti kada se dinamika u odnosu promijeni ili kada negativne emocije uzrokuju disharmoniju.

Ovaj pun Mjesec ne bi bio toliko izazovan da nije u aspektu s Neptunom. Teme o korona virusu nastavljaju dominirati u narednom periodu, a mi ćemo biti više osjetljivi i zbunjeni. Postoje rizici od pogrešnih vijesti, razočaranja i gubitaka.

Na utjecaj punog Mjeseca djelovat će i konjunkcija Jupitera i Plutona koja se događa samo par dana prije pojave Mjeseca u punoj lunarnoj fazi. Ova konjunkcija može ublažiti Mjesečev opasni utjecaj i potaknuti nas da se fokusiramo na uspjeh i kanaliziramo snažnu energiju na nešto dobro.

Željet ćete ostvariti uspjeh i napraviti krupne promjene u svom životu, ali i ovaj aspekt ima negativnu stranu, a to su toksične emocije koje sve mogu pokvariti. Ljubomora, pohlepa, sebičnost, nadmenost… To su glavne prepreke na vašem putu ka sreći tijekom ove konjunkcije.

S druge strane, se*stil Merkura i Jupitera donosi pozitivno razmišljanje koje bi trebalo umanjiti gore navedene rizike i destruktivno ponašanje. Imat ćete dobre vještine za planiranje i korisne odgovore za nove izazove. Ovaj pun Mjesec je dobar za uspostavljanje rutina u kući, obitelji i u odnosu s djecom.

Se*stil Merkur i Plutona u periodu punog Mjeseca vodi nas do najvećih tajni koje prijete da budu otkrivene. Pratite glas svoje intuicije i uspjet ćete steći potrebna znanja koja su presudna u napetim vremenima.

Rizike koje donosi pun Mjesec pojačava i kvadrat Marsa i Urana koji budi ludu, buntovnu energiju, ruši granice i sva ograničenja. Jedini način da se izborite s valom ove energije je da je usmjerite na nešto korisno, kreativno i inovativno. Pronađite hobi i zanimaciju koja će vam u vlastitom domu donijeti radost, mir i ohrabrenje.

Ovaj pun Mjesec povezan je i s prethodnim mladim Mjesecom od 24. ožujka/marta koji je također donio blagi osjećaj nezadovoljstva, panike i straha.

Utjecaj punog Mjeseca u Vagi trajat će sve do novog mladog Mjeseca 23. travnja/aprila 2020. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh