Svaštara

Horoskopski znakovi koji se snalaze u kriznim situacijama

Da li astrologija ima bilo kakve veze sa vašom sposobnošću da zadržite hladnu glavu u stresnim situacijama?

Djevojka - Astrosudbina.com

Odgovor je DA! Postoje znakovi Zodijaka koji su dobri u tome da ostanu mirni i žele da budu sa vama tokom intenzivnih i nestabilnih situacija, piše “SKmagazin“.

Ovih pet znakova se odlično snalaze u kriznim situacijama:

VAGA
Vage ostaju mirne i spriječavaju da stvari postanu gore u stresnoj situaciji. Zadržavaju pozitivan način razmišljanja i ne dozvoljavajući sebi da se fokusiraju na bilo kakvu negativnost.

Neće razmišljati o najgorem scenariju ili o onome što se desilo nekom drugom u sličnoj situaciji. Preusmjeravaju svoj um na pozitivu, izbacuju negativne i opasne misli i koncentrišu se na mirna rješenja.

JARAC
Jarčevi su ostaju mirni jer su strpljivi i nisu impulsivni. Zastat će na trenutak i najprije se smiriti da bi mogli da razmišljaju bez naglog reagovanja i pogoršavanja problema.

Oni su po svojoj prirodi navikli da rješavaju probleme i da razmatraju šta će pogoršati situaciju, a šta će je učiniti boljom. Veoma su pažljivi, mudri i uvijek želite njihovu podršku zbog njihove opreznosti i inteligencije.

BLIZANCI
Blizanci ostaju zadivljujuće mirni u napetim situacijama. Nikada ne pitaju zašto ili šta ako; umesto toga, oni se fokusiraju na ono šta treba uraditi.

Oni znaju da ovakvo pitanje može izazvati strah i paniku i nije od pomoći. Posljednje što Blizanci žele da urade je da problem eskalira. Oni razmišljaju o činjenicama i koji je najbolji način da se situacija popravi ili barem poboljša.

BIK
Bik je izuzetno smiren kada to treba da bude. Oni ostaju jaki i pažljivo biraju riječi. Bik ima vremena da razmisli i osmisli strategiju suočavanja koja će koristiti svima. Posljednje što Bik želi jeste da ostane u beskrajnom stresu i krizi, tako da će učiniti sve što može da ublaži problem.

VODOLIJA
Jedan od načina na koji Vodolije mogu da ostanu mirne je da uvijek pokušavaju da se odvoje od situacije na trenutak kako bi sabrali svoje misli. Vodolije su u stanju da drže svoje emocije pod kontrolom, tako da je to korisno u stresnim situacijama.

Imaju sposobnost da sagledaju širu sliku i vide stvari iz perspektive drugih ljudi, što im pomaže da dođu do najboljeg rješenja. Vodolije su genijalne i nevjerovatne u stvaranju kreativnih načina da se nose sa nestabilnim okolnostima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh