Svaštara

Horoskopski znak koji se uvijek vezuje za pogrešne

Veoma ste osjećajni i strasni. Imate i šarm. Pa ipak, imate i masku – nju gotovo nikad ne skidate sa lica.

Žena - Astrosudbina.com

Ljudi u vama vide nešto misteriozno, piše “Krstarica“.

Veoma ste inteligentni, ali kada je riječ o izboru profesije, mnoge žene nisu izabrale posao stvoren za njih.

I u izboru partnera mnoge griješe. Vezuju se često za nekog ko postaje pravi tiranin čim osjeti njihovu slabost.

Vama bi odgovarao partner koji bi znao da cijeni vaše kvalitete i ne bi stalno prebacivao, koji bi bio izuzetno nježan i pažljiv. Mogao bi da bude siguran da ćete ga iskreno voljeti.

Niste mnogo ljubomorni. Ako se čovjek kog volite iskreno pokaje zbog toga što vas je prevario sa drugom, oprostit ćete mu i nikad to više nećete pomenuti.

Ako se vama dogodi da sretnete nekog, a okolnosti su povoljne, nećete smatrati za grjeh da se upustite u malu avanturu. To ćete brzo zaboraviti. Nećete smatrati da ste učinili nešto strašno, a vaša ljubav prema suprugu neće biti ništa manja nego ranije. Nikad se ne biste upustili u neku dublju vezu.

Plemeniti ste prema prijateljima, ali otvarate vrata samo malom broju njih.

Idealan suprug za vas bio bi iste profesije. Vama je potreban partner jakog karaktera, ali osjećajan i nježan. Grubost ne možete da podnesete. Bolja je slatka laž nego istina.

Niste osvetoljubivi ni zlopamtilo.

Ako niste udati, nađite nekog ko će se brinuti o vašem domaćinstvu, inače vam prijeti opasnost da pravite nepromišljene izdatke. Najbolje bi bilo da prije svake odluke potražite savjet drugog.

Kao majka, suviše ste popustljivi. Pored vas će moći da rade šta im je volja. Najbolje je da vaspitanje djece prepustite suprugu. Djeca ća vam biti suviše razmažena. Postoji i opasnost da ona prime neke crte vašeg karaktera, kao neodlučnost, što im u kasnijem životu može mnogo smetati.

Vi ste VAGA (od 24. septembra do 23. oktobra).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh