Svaštara

Horoskop: Kakve promjene na polju zdravlja očekuju Ovna, Bika i Blizance u aprilu 2020. godine

Mjesečni horoskop za zdravlje za mjesec april 2020. godine!

Djevojka - Espreso.rs

OVAN

Može da dođe do nekih poremećaja u varenju. Izvedite neke lagane vježbe i vježbe rano ujutro, da ostanete zdravi i da se oslobodite stresa. Sve u svemu, za to vrijeme neće biti većih zdravstvenih teškoća za vas. Ako primijetite da vam se zdravlje pogoršava, savjetuje se da odmah potražite savjet ljekara. Postoji rizik od promjena na očima, naročito kod osoba koje imaju dioptriju-Traženje stručnog savjeta sigurno će vas spasiti od komplikacija.

BIK

Odvojite malo vremena za osvježenje i dopunu energije preko meditacije, slušanju omiljene muzike ili pripremi ukusnog jela. Učinite sebi neko malo zadovoljstvo koje pomaže da se osjećate bolje. Pokušajte da uradite neke lagane vježbe, poput joge ili pilatesa. Nemojte zanemariti fizičku aktivnost jer ona je jako bitna za jačanje imuniteta. Više se posvetite ličnoj i higijeni svog doma. To može eliminisati svaku mogućnost pojave virusnih infekcija.

BLIZANCI

Obavezno čuvajte svoj probavni sistem bazirajući svoju ishranu na zdravim namirnicama. Dijabetičari moraju da prate uputstva ljekara do posljednjeg slova. Izbjegavajte jesti hranu sa visokim sadržajem šećera. Sve u svemu, nijedno veliko zdravstveno pitanje ne može izazvati veliku zabrinutost. Važno je da preduzmete odgovarajuće mere predostrožnosti. Ako osjetite nelagodnost, konsultujte se sa stručnim licem. Kvalitetan san je presudan za dobro zdravlje organizma, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh