Svaštara

Dnevni horoskop – Rak nije siguran u svoje želje, a Vodolija se osjeća ugroženo

Dnevni horoskop za 31. mart 2020. godine!

Žena - Astrosudbina.com

OVAN

Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promjenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate.

BIK

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili i svu odgovornost koja ide s tim.

BLIZANCI

Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vrijeme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete.

RAK

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste poslije dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvjesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite.

LAV

Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspjesi stižu tek onda kada je pravo vrijeme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, razmislite o odlaganju.

DJEVICA

Stiže podrška iz daleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamjerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom, slijede novčane kazne.

VAGA

Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vrijeme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vijest koja može, na kratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte se, ali budite umjereni u hrani i piću.

ŠKORPIJA

Sustižu vas umor, a moguće i prehlada. Očekujete blagonaklonost nadređenih lica, ali to izostaje. Da biste danas bili pošteđeni, morate se jasno izjasniti. Ipak, budite pažljivi, svaka komunikacija u vidu pisanih poruka može se pretočiti u nesporazum.

STRIJELAC

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

JARAC

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje.

VODOLIJA

Osjećate da vas neko ugrožava. Pobjeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osjetiti povećanu tenziju a sve to kao rezultat nekih promjena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

RIBE

Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mjesto u timu. Budite obazrivi, polje djelovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh