Svaštara

Horoskop tokom Marsa u Vodoliji: Šta očekuje svaki znak od 31. marta do 14. maja 2020.

Evo kako će Mars u Vodoliji uticati na svaki horoskopski znak.

Žena - Astrosudbina.com

Ovan
Sve što je kasnilo ili se zaustavljalo na polju profesije sada će konačno krenuti naprijed. Konflikti i razmirice se smiruju, a vaš status se mijenja. Neki će napredovati, a neki će biti degradirani.

Bik
Sagledavanje vašeg životnog napretka je sada u fokusu. Donosite konačnu odluku o putu kojim želite da idete, bilo da je porodica ili veza u kojoj ste.

Blizanci
Stari planovi koji su bili na čekanju već neko vreme dobijaju šansu za neki nov epilog. Potisnute se*sualne želje konačno isplivavaju i daju vam uvid u vaše želje od kojih dugo bježite.

Rak
Revizija dugova, materijalnih i duhovnih, kriza intimnosti sa partnerom ili bez njega su vaše teme kojima ćete se baviti. Potrebno je da revidirate vaše napore, a možda i ostanete bez nečega jer vam to nešto i nije potrebno.

Lav
Otvara se staro pitanje u polju partnerstva. Nešto što je ostalo u pozadini sada isplivava na površinu, partner se udaljava jer vam je pristup preagresivan, a toga morate da se riješite.

Djevica
Polje zdravlja i radnog mjesta su u fokusu i tu je potrebno da napravite retrospektivu i pronađete tačno gdje griješite uporno. Dobit ćete drugu šansu sa nekog neočekivanog mjesta.

Vaga
Kako tražite pažnju i šta tačno želite od partnera je sada goruća tema. Pitanje slobode kao ideje u partnerstvu se sada snažno aktivira.

Škorpija
Kopanje po prošlosti koja se tiče porodice i širenja sad isplivava. Moguće je da su potrebna neka renoviranja svih odnosa i njihova sinhronizacija sa vašim željama.

Strijelac
Potrebno je analiziranje informacija koje su stizale do vas, a tiču se pregovora i nekih poslova. Informacije će se promijeniti, kao i vaše mišljenje o ponudama.

Jarac
Pregled finansija i vašeg raspolaganja ličnim resursima sada su u prvom planu. Pitanja oko zarade i povećanja su na udaru, a vi ćete morati da se prilagodite štedljivijem pristupu bilo da je novac u pitanju ili vaša životna energija.

Vodolija
Razmatranje prošle neke veze i vaše postavke prema njoj će sada biti najbitnije. Sigurno ćete dobiti šansu da zadržite svoju slobodu u onom obliku koji želite, ali to samo znači da je potrebno da proverite da li u budućnosti želite nešto da promijenite na ovom polju.

Ribe
Prije nego nastavite sa ličnim razvojem morate specijalno podesiti unutrašnju energiju koja vuče direktno u prošlost. Prisiljeni ste da čekate i to je dobro jer još uvijek niste obavili sav posao kada je u pitanju rad na sebi, piše “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh