Svaštara

Horoskop / Ribe, Škorpija i Strijelac imaju moćnu intuiciju: Lako mogu predvidjeti kakva ih budućnost čeka

3 horoskopska znaka koja imaju najveću intuiciju.

Intuicija - Comofazercoaching.com.br

Svako od nas ponekad primijećuje razne znakove na životnom putu i osjeća unutrašnji glas koji treba a ga vodi, ali ova 3 horoskopska znaka imaju najveću intuiciju, piše “Lovesensa“.

Šesto čulo je najrazvijenije kod sljedeća tri znaka Zodijaka:

1. Ribe

Ribe vole da sanjaju o određenim stvarima koje će se kasnije ostvariti ili ih upućuju na važne buduće događaje. I u stanju su lako prepoznati znakove intuicije.

Mnogi ljudi rođeni pod ovim znakom su ličnosti sa razvijenom duhovnom stranom. Unutrašnji mir je stvar koja im je od najvećeg značaja. Ako je ne pronađu, mogu krenuti putem poroka, pokušavajući da pobegnu od stvarnosti.

Ali Ribi će sigurno postići prosvetljenje ako se ozbiljno posveti tom cilju.

Njihov moto je: “Osjećam – znači da postojim!”

Ribe se najčešće u svakoj životnoj situaciji rukovode unutrašnjim osjećanjima i intucijom.

Škorpija

Bukvalno imaju sposobnost da “pročitaju” druge ljude. One oštro osjećaju i doživljavaju sve što se događa oko njih. Prihvataju sve što jača njihovo šesto čulo i zuvijek se trude da poboljšaju svoju intuciju.

Predstavnici ovog znaka uspješno opažaju vibracije koje potiču od neke osobe ili događaja. Sposobnost predviđanja budućnosti je njihov hobi, ali često namjerno ignorišu te znakove i rizikuju.

Škorpije vole opasnost, uzbuđenje, i zbog toga često ne poslušaju sebe. To se naročito odražava na njihov ljubavni život koji je često vrlo turbulentan. Škorpije su na kraju ipak vjerne svojoj intuiciji i pokušavaju pomoću nje da riješe sve posljedice.

Strijelac

Ovaj znak je takođe darovan urođenim šestim čulom. Jedino pitanje je da li su Strijelčevi spremni da rade na njegovom razvoju.

U slučaju da pronađu unutrašnju harmoniju, dobijaju priliku da, konačno, počnu koristiti intuiciju u svoju korist. Ovaj dar može ih zaštititi u mnogim kritičnim situacijama.

Osobe koje su rođene u ovom znaku imaju nevjerovatne sposobnosti, ali, nažalost, ne mogu uvijek da nađu odgovorajaući način kako da je primjene.

Intuicija upozorava Strijelca ne samo na opasnost, već i na mogućnosti koje oni mogu da iskoriste. Ali oni mogu tačno da protumače savjete tek nakon što steknu osjećaj harmonije i unutrašnjeg zadovoljstva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh