Svaštara

Horoskop – Od 4. aprila imamo šansu da privučemo sretnu budućnost: Kakve uspjehe i ostvarene želje donosi konjunkcija Jupitera i Plutona

Horoskop – konjunkcija Jupitera i Plutona donosi uspješnu budućnost, ali čuvajte se jedne zamke od 4. aprila!

Djevojka - Stil.kurir.rs

Konjunkcija Jupitera i Plutona događa se na svakih 13 godina, a u 2020. godini događa se četiri puta u Jarcu – 3. decembra, 4. aprila, 30. juna i 12. novembra, piše “Lovesensa“.

Ova konunkcija utiče na moć i podsticaj za ostvarenje ambicioznih planova za uspjeh an najvišim nivoima. Bićete odlučni, uporni i bezobzirni, pa vas od 4. aprila očekuje veliko ostvarenje uspjeha.

Vi ste sretna osoba, ali svoju sreću ne treba da uzimate zdravo za gotovo. Dobru karmu kreirate ako ste darežljivi, a ne ako ste pohlepni. Važno je da budete etični i da njegujete dobrotu u svojoj duši, ne dozvolite da vam uspjeh udari u glavu. Ovaj aspekt će vas brzo učiniti uspješnim, ali moguće je da nećete biti spremni za takav veliki preokret i nemate sposobnost da se nosite sa vrtoglavim uspjehom. Potrebna vam je mudrost i smirenost kako biste situaciju dobro iskoristili. Prije obilja i uspjeha potrebna je mudrost i duhovni razvoj kako biste znali da sačuvate svoju dušu.

Ipak, Univerzum vam daje snagu i podstiče vas da nikada ne zaboravite na prave vrijednosti. Od 4. aprila mnoga prijateljstva i odnosi biće na testu, a najbolji ishod dogodit ćete ako vi ostanete vi, odnosno i dalje budete vjerni pravoj prirodi svog bića.

Konjunkcija Jupitera i Plutona čini da budete uspješni u onome što želite da ostvarite, pa možete uskoro očekivati drastičnu promjenu u svom životu. Svaki napor i trud biže zaista vrijedno nagrađen, a vi treba da napravite plan kako ćete postupati u prosperitetnoj fazi života.

Ovaj uspjeh se naročito odnosi na polje karijere, pa će mnogi na poslu imati nove i velike mogućnosti. Ovdje samo treba da pazite na zamke vlastitog ega, jer on može ugroziti i vašu dušu i uspjeh u narednom periodu.

Sebičnost, pohlepa, ljubomora ili osveta definitivno ne bi trebalo da budu vaša motivacija. Umjesto toga, trebalo bi da ostvariti uspjeh vođeni željom da poboljšate svoj život bez nanošenja štete drugima. Vaša velikodušnost će vam biti vraćena i mogli biste steći nove i uticajne prijatelje.

Ako djelujete bezobzirno, ekstremno ili opsesivno, vjerovatno ćete se suočiti sa snažnim silama koje djeluju protiv vas. Ovo bi moglo uključivati probleme nadređenih, državnih vlasti ili zakona. Ako se ponašate moralno, očekuje vas duhovni i materijalni razvoj.. Ovo bi trebalo da bude vrijeme velikih dostignuća i uspjeha koji vas čine srectnim i donose zadovoljstvo u budućnosti.

Konjunkciju Plutona i Jupiterom moemo povezati sa energijom grčke boginje Atine. Ona je simbol hrabrosti, mudrosti, ratovanja i vještine. Povezana je sa kreativnom inteligencijom, ima jasne strategije i vješta je u svemu. Zato i vi iskoristite maksimalno ovu konjunkciju i živite kroz uspjeh ne odustajući od svoje duhovne prirode.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh