Svaštara

Horoskop – Pun Mjesec donosi period velikih izazova za sve nas: Od 7. aprila planete donose rizičnu energiju

Astro prognoze za pun Mesec u Vagi – u aprilu nas očekuju mračne sjenke i rizična energija!

Pun Mjesec - Balkanspress.com

Pun Mjesec u Vagi pojavit će se na nebu 7. aprila, a pošto gradi aspekt sa Neptunom, astrolozi predviđaju neravnotežu u polju zdravlja, piše “Lovesensa“.

Ovaj pun Mjesec ima impulsivni uticaj i čini da se osjećmo buntovno, energično i gubmo kontrolu nad svojim emocijama. Jedino rješenje za ovaj jak energetski uticaj punog Mjeseca jeste saradnja, tolerancija i rad na empatiji.

Sunce u fazi punog Mjeseca utiče na dom, porodicu i intimne odnose. Sa jedne strane Mjesec koji vas zbunjuje, a sa druge strane Sunce koje grije vaš osjećaj, donosi zbunjenost i napteost u emotivnim odnosima. To može dovesti do sukoba i ljubavnih kriza koje opterećuju vašu dušu.

Lunarna energija pojačava snagu emocija i instikta, zato se preporučuje da pojačanu intuiciju usmjerite na rješavanje emotivnih problema.

Vaša podsvijest omogućava vam nepristrasan i uravnotežen pogled na vaše lične odnose. Jasno ćete vidjeti kada se dinamika u odnosu promijeni ili kada negativne emocije uzrokuju disharmoniju.

Ovaj aprilski pun Mjesec ne bi bio toliko izazovan da nije u aspektu sa Neptunom. Teme o korona virusu nastavljaju da dominiraju u narednom periodu, a mi ćemo biti više osjetljivi i zbunjeni. Postoje rizici od pogrešnih vijesti, razočaranja i gubitaka.

Na uticaj punog Mjeseca imat će i konjunkcija Jupitera i Plutona koja se događa samo par dana prije pojave Mjeseca u punoj lunarnoj fazi. Ova konjunkcija može ublažiti Mjesečev opasni uticaj i podstaći nas da se fokusiramo na uspjeh i kanališemo snažnu energiju na nešto dobro.

Željet ćete da ostvarite uspjeh i napravite krupne promjene u svom životu, ali i ovaj aspekt ima negativnu stranu, a to su toksične emocije koje sve mogu pokvariti. Ljubomora, pohlepa, sebičnost, nadmenost… To su glavne prepreke na vašem putu ka sreći tokom ove konjunkcije.

Sa druge strane, se*stil Merkura i Jupitera donosi pozitivno razmišljanje koje bi trebalo umanjiti gore navedene rizike i destruktivno ponašanje. Imat ćete dobre vještine za planiranje i korisne odgovore za nove izazove. Ovaj pun Mjesec je dobar za uspostavljanje rutina u kući, porodici i u odnosu sa djecom.

Se*stil Merkur i Plutona u periodu punog Mjeseca vodi nas do najvećih tajni koje prijete da budu otkrivene. Pratite glas svoje intuicije i uspjet ćete da steknete potrebna znanja koja su presudna u napetim vremenima.

Rizike uslijed punog Mjeseca pojačava i kvadrat Marsa i Urana koji budi ludu, buntovnu energiju, ruši granice i sva ograničenja. Jedini način da se izborite sa talasom ove energije jeste da je usmjerite na nešto korisno, kreativno i inovativno. Pronađite hobi i zanimaciju koja će vam u sopstvenom domu donijeti radost, mir i ohrabrenje.

Ovaj pun Mjesec povezan je i sa prethodnim mladim Mjesecom od 24. marta koji je takođe donio blagi osjećaj nezadovoljstva, panike i straha.

Uticaj punog Mjeseca u Vagi i trajat će sve do novog mladog Mjesec 22. aprila 2020. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh