Svaštara

Kratki ljubavni horoskop od 1. do 16. aprila 2020. godine: Raka prati sentimentalna energija, a Jarca očekuje iskrena ljubav

Ljubavni horoskop – privlačnost i srca koja se otvaraju za nove romanse!

Ljubav - Blogspot.com

Kratki ljubavni horoskop od 1. do 16. aprila 2020. godine!

OVAN

Maštate o ljubavi i moguće je da ćete doživjeti platonsku ljubav. Imate priliku da budete sretni u ljubavi, ali samo ako prevaziđete lične blokade uzrokovane negativnim emocijama. Ako se previše posvetite svojim potrebima, partner će se osjećati zapostavljeno.

BIK

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike i očekuje vas povećana e*otska energija. Vrlo ste harizmatični i zavodljivi, a to će probuditi uspavane strasti u vezi sa partnerom. Kreativni ste, zaigrani i spremni za nove ljubavi. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu preko društvenih mreža.

BLIZANCI

Ako na lične odnose gledate kao na puku obavezu i dozu mučenja, moguće je da ćete imati velikih turbulencija u vezi. Pokušajte sve kritike da primite sa dozom humora.

RAK

Sentimentalna energija i pojačana osjećanja učinit će da unapredite odnose sa voljenom osobom. Imate osjećaj da vas partner štiti i bodri u svakoj odluci. Usamljeni Rakovi još su pod uticajem romantične prošlosti. Pokušajte da budete smireni i otvoreni. Svaki problem podijelite sa partnerom.

LAV

Uprkos vašoj nestrpljivosti i nezadovoljstvu, pokušajte da se povežete sa partnerom i uspostavite dobar odnos. Partner nije odgovoran za vaše duševne nemire, a može vam i pomoći i da ih prebrodite. Usamljeni će impresionirati suprotni pol.

DJEVICA

Imate sve bolju konekciju sa suprotnim polom, a posebno sa osobom koja živi u vašoj blizini. Vrlo ste duhoviti i zabavni. Imate pojačan osjećaj za intimnost. Vaš duhovni razvoj pozitivno utiče na vašu ljubav.

VAGA

Sebi obećavate da ćete sve probleme u ljubavnom odnosu riješiti. Potrudite se da budete objektivni. Uz male napore, uspjet ćete da se prilagodite partneru. Usamljene Vage biće sklone eksperimentisanju u ljubavi.

ŠKORPIJA

Emotivnost, nježnost i osjećaj za prepoznavanje skrivenih signala ljubavi, moguće je da će vas odvesti na put do srodne duše. Malo nervoze i napetosti može se ukloniti esencijom ljubavi. Nježnost je ljekovita.

STRIJELAC

Neobavazni razgovori i dopisivanja mogu se pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni novom ljubavnom mogućnošću. Uspjet ćete da pokažete sve ono što osjećate. Ne stidite se svojih emocija.

JARAC

Odnos sa voljenom osobom postaje iskreniji i bićete usmjeriti jedno na drugo. Usamljeni će biti sretni u prisustvu simpatije i moguće je da će se neke karte ljubavi otvoriti.

VODOLIJA

Prijatelji vas mogu povezati sa romantičnom osobom koja će ispuniti vaša očekivanja. Svaku svoju riječ dobro provjerite da ne bi došlo do nesporazuma. Važno je da samo prvo razmislite,a tek onda da kažete ono što vas muči.

RIBE

Strasti su pojačane, a vi ste nevjerovatno privlačni i ostvarujete dobar odnos sa osobom suprotnog pola. Na vama je samo da dobro razmislite o svakoj odluci i sreća vam se smiješi, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh