Svaštara

Horoskop – od danas vlada magija mladog Mjeseca u Ovnu: Krajem marta otvaraju se nove karmičke rane

Horoskop – mračne senke i teška energija tokom mladog Mjeseca u Ovnu, ali Kiron donosi iscjeljenje!

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Danas, 24. marta pojavit će se mlad Mjesec u znaku Ovna i donosi znčajne restrikcije za mnoge od nas, piše “Lovesensa“.

Ovo će biti izazovna energija mladog Meseca koja će donijeti bolest i tugu. Formirajući konjunkciju sa Kironom, mlad Mejsec krajem marta može otvoriti nove karmičke rane krajem marta.

Epidemija korona virusa donijela je određeni stepen straha i panike, a mlad Mjesec će još više podstići ovu mračnu energiju. Ipak, ne zaboravite da Kiron donosi sa sobom moć iscjeljenja.

Bez obzira na rane, uspjet će da nam donese mudrost koja će pomoći da se iscjelimo. Očekuje nas pojačana empatija i saosjećanje, a kao zajednica ljubavi uspjet ćemo svi zajedno da uđemo u energiju iscjeljenja.

Mlad Mjesec nalazi se na četvrtom stepenu Ovna, a samo jedna glavna planeta biće sa njim u aspektu. To je moćni Saturn sa kojim je mlad Mjesec u se*stilu.

Mjesečevi čvorovi, zajedno sa Lilit i Kironom, imaće veći uticaj na ovaj mlad Mjesec od bilo koje planete. Lunarni čvorovi povezani su sa karmom, porodicom i prethodnim životom.

Kiron je povezan sa magijom iscjeljenja, kao i karmičkim ranama. Sličnu takvu energiju donose i Lilit i Mjesečevi čvorovi.

Se*stil mladog Mjeseca i Saturna donosi nam istrajnost koaj je potrebna da preživimo i naučimo lekciju iz teških vremena. Bićemo odgovorni i praktični, a uprkos teškoćama uspjet ćemo da završimo sve zadatke koje nam život iznova zadaje.

Otvara se prostor za mudrost i razmjenu znanja. Pitajte starije za savjet, a mlade naučite novim lekcijama.

Predstavljajući i ranjavanje i iscjeljneje, Kiron će imati veliki uticaj na ovaj mladi Mjesec. Sa Kironom naše emocionalne i duhovne rane izlaze na površinu. Više ih ne skrivamo.

Opet ćemo proživjeti rane iz prošlosti, propraćene zbog krivice zbog bola koji smo tokom života nenijeli drugima. Može doći do novih rana, gubitaka i nezadovoljstva.

Bićemo emotivniji zbog pojačane empatije. Proživljavat ćemo emocije i bol naših dragih osoba.

Otuđenje i giža savjesti dovode do nedostatka samopouzdanja i do pojave samosažaljenja.

Poušajte da se fokusirate na iscjeljujuću energiju Kirona u Ovnu. Najviše na misli, jer Kiron kroz njih najviše i liječi.

Ovaj uticaj mladog Mjeseca trajat će naredne četiri sedmice, ali ne brinite. Sve otvorene rane zatvorit će ljekovita snaga Kirona. Kao i uvijek sa negativnim stvarima u životu – i ovo će proći.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh