Svaštara

Horoskop: Saturn u Vodoliji od 22. marta 2020.: Naučit će nas da budemo bolji ljudi, da poštujemo planetu koja nam je dom i da nismo centar svemira

Od 22. marta Saturn mijenja znak, ali samo privremeno.

Samoća - Ilustracija/6yka.com

Dosegnuće svega prvi stepen Vodolije, 11. maja krenut će retrogradno i 1. jula ponovo će se vratiti u znak Jarca do kraja ove godine, kada će zajedno s Jupiterom ostaviti Jarca i krenuti novim putem.

Vodolija je simbol zajedništva, humanosti, povezanosti s drugima, simbol je budućnosti, progresa i svega onoga vidljivog, opipljivog, ali i suptilnih energija koje nas spajaju. On nas podsjeća na vrijednost prijateljstva, timskog rada, odnosno važnosti i dobrobiti djelovanja u grupi, piše astrolog Julijana Oremović.

Moje ‘ja’ ustupa mjesto važnosti ‘mi’.

Šta moje ‘ja’ može učiniti da bi bilo bolje onima oko mene, potom i meni samome?

Iako živimo u vremenu izolacije koja nas primorava da ostajemo kod kuće i izostaje društveni segment, to ne znači da ne možemo ostati povezani, brinuti jedni o drugima, biti tu za one koje volimo.

Oprostite onima na koje ste ljuti.

Pomirite se sa samima sobom i sopstvenim strahovima.

Saturn u Vodoliji nas uči kako da budemo bolji ljudi, kako da poštujemo planetu koja je naš dom i shvatimo da nismo centar svemira te da ne možemo sve držati pod kontrolom.

U prilici smo da naučimo iz prošlih iskustava i stvorimo bolju budućnost.

Može pokrenuti neke nove građanske inicijative i pokrete, borbe za ravnopravnost, otpor prema pozicijama moći. On stvara vođe novog svijeta u kojem će dobrobit čovjeka biti na prvom mjestu.

Na ličnom nivou najviše promjena trenutno mogu očekivati oni koji su rođeni oko 21. januara, 20. aprila, oko 22. jula i 22. oktobra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh