Svaštara

Horoskop: Mlad Mjesec u Ovnu 24. marta 2020. dat će nam snagu da se suočimo sa teškim odlukama koji se tiču porodice, posla i ljubavi

Horoskop – evo kakvu nam karmu donosi mlad Mjesec u znaku Ovna od 24. marta!

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Svjedoci smo da se u martu 2020. godine dogodilo mnogo drastičnih promjena i izazova, a od 24. marta pojavit će se mlad Mjesec koji će donijeti jednu sasvim drugačiju energiju, piše “Lovesensa“.

Mlad Mjesec u Ovnu donosi puno novih izazova za sve nas. Iako postoji rizik od straha i negativnih emocija, mlad Mjesec sa sobom i ovoga puta donosi jednu novu, osvježavajuću energiju.

Svaka pojava mladog Meseca simbolizuje novi početak, veliku svjetlost u mračnom tunelu i nadu. U narednom perodu počinjemo da se oslobađamo negativnosti i prihvatamo nadu i vjeru da će sve biti u redu.

Se*stil mladog Mjeseca i Saturna donosi pozitivan uticaj na mnogim poljima. Takođe, jak uticaj imat će Kiron, Lilit i Mjesečevi čvorovi. Ove dva aspekta ne koriste se u tradicionalnoj astrologiji, dok su Mjesečevi čvorovi jako bitni u vedskoj, odnosno indijskoj astrološkoj tradiciji.

Ovi aspekti planeta i sazvežđa povezani su sa porodicom, prethodnim životom i karmom. Kiron nas asocira sa velikim karmičkim čvorovima, ali i sa magijom i iscjeljenjem. Lilit (Crni Mjesec Lilit), arhetip Tamna Boginja, je ženska verzija Kirona.

Drugi važan uticaj na aspekt mladog Mjeseca u martu 2020. godine imaće nepokretna zvijezda zvana Deneb Kaitos. Ova zvijezda djeluje poput Saturna, izazivajući nesreću, inhibiciju i uzdržanost. Takođe, pojavljuje se i asteroid na stepenu mladog Mjeseca koji pojačava efekat karmičkog ranjavanja.

Čitav ovaj kosmički talas donijet će nam drugačiju energiju na više načina, pa će nam čak i Saturn dati mali podsticaj. S*kstil mladog Mjeseca i Saturna daće više strpljenja onima kojima je to od presudne važnosti. Lakše preuzimamo odgovornost i niz krupnih i značajnih koraka. Iako se čini da je trenutna situacija neodrživa, važno je da postanete svjesni svoje snage i moći da idete dalje i napredujete.

Mnoge rane biće zaliječene, kao i stanje svijesti. Što smo svjesniji energetskih izazova koji su pred nama, to bolje možemo da se osvijestimo radi zaštite od njih. Naravno, ne možemo ih izbjeći, ali ‘udarac’ negativne energije sami moramo bar malo ublažiti.

Kvadrat mladog Mjeseca i Mjesečevih čvorova predstavlja karmičko raskršće – osjećat ćemo se rastrzani između prošlosti i svoje budućnosti. Moguće je da ćete biti zbunjeni i neodlučni po pitanju šta učiniti povodom svoje budućnosti.

Postoji tendencija da će se određeni znakovi Zodijaka zaglaviti u negativnim emocionalnim obrascima. Uslijed toga može doći do napetosti u odnosima sa drugima, naročito ljubavnim. Sada se suočavamo i sa duboko sakrivenim, potisnutim emocijama i sjećanjima, kao i sopstvenim navikama i prdrasudama.

Ostavite prošlost iza sebe – to jedini način da steknete svjetlu perspektivu. Mlad Mjesec označava novi početak i daće vam snagu da se suočite o teškim odlukama koji se tiču porodice, posla i ljubavi.

Otpustite stvari koje vas spriječavaju da ispunite svoju sudbinu i vodite se svojom pravom prirodom, bez uticaja okruženja i okolnosti. Dobri odnosi ostaju dobri i daju vam snagu. Pokušajte u njima da sačuvate harmoniju.

Iako dobijate puno savjeta, najvažnije je da pogledate unutar sebe, u svoju dušu, da biste znali kojim putem treba krenuti. Slijedite svoju intuciju i ostanite odgovorni za druge ljude.

Tokom ove četverosedmične faze Mjeseca naučit ćete mnoge istine koje vas pokreću na novom putu. Mogu se formirati nove karmičke veze i neki ljudi će vam takođe pomoći da pronađete pravi put za svoju dušu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh