Svaštara

Majka se rasplakala jer nije mogla kupiti pelene zbog pohlepnih kupaca

Slomljena majka rasplakala se pred kamerom te je video postavila na TikTok.

Lauren Whitney - Tiktok

Lauren Whitney otišla je u trgovinu kupiti pelenu za svoje dijete, ali nakon što je obišla više od nekoliko radnji, shvatila je da pelena u veličini njene najmlađe kćeri nema više nigdje za kupiti.

Slomljena majka rasplakala se pred kamerom te je video postavila na TikTok. “Kako da kupim pelene za svoje dijete ako ne mogu priuštiti 20 pelena odjednom, kao što pojedinci mogu?” rekla je u videu.

Snimila sam video bez namjere da ga javno objavim, ali sam ga slučajno objavila i kad sam to sat vremena kasnije shvatila, vidjela sam da je video postao viralan. Raspravljala sam o tome kako ga snimiti“, rekla je za BuzzFeed, prenosi “Index“.

Whitney je upozorila ljude da paničnim kupovanjem prekomjernih zaliha u strahu od korone onemogućuju manje financijski stabilnim osobama da si kupe najosnovnije. Priznala je kako je naposljetku ipak uspjela naći pelene te kako je kupila dva paketa. “Drugi paket dat ću osobi koja je u potrebi“, priznala je.

@browncoatbetty##thisapocalypsesucks♬ original sound – browncoatbetty


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh