Svaštara

Veliki mjesečni horoskop za april 2020 – Šta bi mogli da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

Šta bi mogli da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

No image - Haber.ba

RAK Vaša karijera će se naći na meti mnogih koji smatraju da ne znate raditi svoj posao ili se ne trudite dovoljno dobro da ga radite. Pokušavate ih razuvjeriti, ali kada pogledate svoje ciljeve koje ste ostvarili i nemate se baš čime pohvaliti. Ipak, mnogi poslovni partneri vjeruju u vas. Smatraju da je ovo samo jedan loš period iz kojeg ćete se uskoro izvući.

Vaš partner nema razumijevanja za vaše zahtjeve i prohtjeve koji su, morat ćete priznati, svakoga dana sve brojniji. U drugoj polovini mjeseca dobit ćete šansu za jednu romantično putovanje, možda ćete tamo da ostvarite bolju komunikaciju i riješiti neke probleme koje vas već duže vrijeme muče.

S voljenom osobom morate stalno razgovarati i unaprjeđivati svoju vezu, ne smijete je uzimati zdravo za gotovo. Ako želite sačuvati svoje zdravlje što je duže moguće, morat ćete poboljšati prehranu i izbaciti brojne loše navike.

LAV Borit ćete se hrabro ovog mjeseca sa svim nedaćama, obavezama i problemima koji se samo nagomilavaju. Ipak, smatrate da to nije ništa neobično za vas i za vas život, navikli ste na takav stil života i ne možete zamisliti da živite drugačije. U poslu situacija konačno kreće na bolje, imate suradnike koji vam pomažu, ali morate naučiti da surađujete s njima svakodnevno.

Vaš ljubavni život je buran kao što je oduvijek i bio, ali vama je iskreno sve to dosadilo. Želite se smiriti i uživati u ugodnim trenutcima s voljenom osobom, dosta vam je drame, igara i gubljenja vremena s osobama koje to ne zaslužuju. Ponekad jednostavno maštate da ste u dugoj i stabilnoj vezi bez trzavica, ali ovaj mjesec jednostavno nije pravo vrijeme za stabilnost, vaš avanturistički duh uvijek traži nešto novo i uzbudljivo i ne želi se još smiriti.

Zabave i noćni život uzimaju maha, ne možete bez posljedica ići kasno na spavanje i ustajati rano. Mogući su problemi s glasnim žicama i s promuklošću, a samo o vama ovisi koliko dugo će taj problem trajati. Imunitet vam nije najjači, a vi ga dodatno svakog dana oslabljujete, morate prekinuti s porocima i trebate početi hraniti se zdravo.

DJEVICE Poslovna komunikacija s jednom važnom osobom će vam donijeti dosta toga pozitivnog ovog mjeseca. Imat ćete šansu naučiti mnoge stvari vezane za vaše radno mjesto, a to će otvoriti neka nova vrata za razvoj karijere i za bolje ostvarenje ciljeva i planova koje već duže vrijeme pripremate, ali ih ne realizirate.

Dobitak na financijskom polju je moguć sredinom mjeseca, ali neće biti spektakularan kao što ste očekivali. Cijela ta priča oko posla vam je zvučala previše lijepa da bi bila istinita, a sada se uvjeravate da je to baš tako. Konačno je došlo vrijeme za uređenje vašeg životnog prostora i ovaj mjesec je idealno vrijeme za to.

Točno znate što sve želite promijeniti, imate solidnu zamisao, samo vam je potrebno da nađete prave osobe koje će vam pomoći da realizirate svoju ideju na pravi način. Ako želite, uvijek možete potražiti savjet od prijatelja, ali znate da se njihovi ukusi ne slažu s vašim i da ćete samo bez potrebe dobiti dosta savjeta koji vam se ne sviđaju. Polje ljubavi je stabilno,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh