Svaštara

Vaga, Škorpija i Strijelac – Horoskop za april 2020. godine

Mjesečni horoskop za april – evo šta očekuje rođene u znaku Vage, Škorpije i Strijelca!

Djevojka - Hippopx.com

Mjesečni horoskop za april 2020. godine!

Tokom aprila osjetit ćemo snažnu energiju jer Mars ulazi u znak Bika i u njemu će ostati sve do 17. maja 2020. godine, piše “Lovesensa“.

Ovo će naroočito uticati na naše samopouzdanje i strast prema ostvarenju ambicija, ali i će se negativno odraziti na ego koji može biti povećan i učiniti da pomislimo da možemo više nego što zaista možemo.

Ego je najveća zamka, čini da se osjećate dobro, ali negativno utiče na različite odnose sa drugim ljudima, na ostvarenje ciljeva i planiranje. Ipak asertivni Mars u Biku pomoći će da saznamo nešto više o sebi samima i da se posvetimo iscjeljenju negativnih stanja našeg bića.

Mlad Mjesec u znaku Ovna 18. aprila donosi šansu da završimo započete poslove i uradimo nešto dobro i novo za sebe.

Krajem aprila, preciznije 21. aprila, očekuje nas trigon Marsa i Plutona koji nas pokreće da više razmislimo o svojoj svrhi, našem doprinosu ovome svijetu i svojoj autentičnoj prirodi.

Evo šta mjesečni horoskop za april predviđa rođenima u znaku Vage, Škorpije i Strijelca:

VAGA

Moguće je da vas očekuje vjeridba ili neka nova ljubavna situacija koja će odnos sa partnerom podići na viši nivo. Na poslu su moguće nove saradnje, partnerstva i potpisivanje ugovora.

Nove ponude i mogućnosti na poslu donijet će i bolju finansijsku situaciju. Iako je važno razmišljati i planirati unaprijed, prevelika odgovornost može donijeti i bespotrebne brige. Pokušajte više da se opustite.

ŠKORPIJA

Fokusirate se na karijeru. Uprkos vašim naporima, neodgovornost kolega i članova tima dovešće do velikih greški. Loša komunikacija još više će zakomplikovati probleme.

Očekuje vas neslaganje sa partnerom, ali sada treba da budete mudri – prisjetite se prethodnih situacija i pokušate iz njih da izvučete pouku. Rasprave sa partnerom mogu ovoga puta biti vrlo rizične. Trudite se da u svakoj situaciji pronađete kompromis.

STRIJELAC

Zabava i društevene aktivnosti sa najboljim prijateljima uljepšat će vam ovaj mjesec. Imate sjajnu komunikaciju, a jedan razgovor donijet će neočekivano dobre vijesti.

Na poslu vas očekuju dobre promjene, kao i velika obećanja. Ali, budite sigurni šta potpisujete i šta obećavate, jer postoji rizik od manipulacije.

Osjećate se dobro i vrlo ste raspoloženi – april će donijeti poboljšanje na mnogim poljima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh