Svaštara

Rak, Lav i Djevica: Horoskop za april 2020. godine

Mjesečni horoskop – saznajte šta u aprilu očekuje rođene u znaku Raka, Lava i Djevice…

Žena - Twitter

Mjesečni horoskop za april 2020. godine!

Na početku aprila i dalje ćemo osjećati uticaj pomračenja Sunca od 20. marta, kao i uticaj energične proljetne ravnodnevice, piše “Lovesensa“.

Mnogim ljudima početak proljeća, pa i sama april otkriva skrivene želje ili potisnute brige. Kao što Sunce tokom proljeća intezivnije pokazuje svoj sjaj i “otkriva se”, tako se tokom aprila otkriva sve što smo sakrili u prethodnom periodu.

Ispitajte te svoje impulse, osjećaje i lekcije – Svo iskustvo koje je stečeno, sada ćete moći najbolje da iskoristite.

Evo šta u aprilu 2020. godine očekuje osobe rođene u znaku Raka, Lava i Djevice:

RAK

Društevni status i komunikacija biće u centru pažnje ovog mjeseca. Zabavljaćete se i bićete okruženi sjajnim ljudima – moguća su nova prijateljstva.

Očekuju vas i korisne i zanimljive aktivnosti u okviru porodičnog doma, kao i velike promjene i neka sasvim nova i lijepa iskustva.

Intucija je u ovom periodu vaš najbolji prijatelj: zato vjerujte sebi i donećete najbolje moguće odluke.

LAV

Očekuje vas pomalo filozofski pogled na život ovog mjeseca. Razmišljat ćete o svim uzrocima i posljedicama raznih situacija koje ste proživjeli. To će vam pomoći da preduzmete važne korake u aprilu.

Očekuju vas manje turbulencije sa partnerom, ali neće se dogoditi ništa značajno što nećete moći da ispravite.

Na poslu vas očekuje obećavajuća ponuda, ali ne zaboravite da sve što sija nije zlato. Dobro se raspitajte o svim detaljima prije nego što nešto potpišete.

DJEVICA

Očekuju vas dobre vijesti, naročito na ljubavnom planu. Ne dozvoljavate da vam spoljašnji faktori ugroze romantičan odnos i uživajte u ljubavi potpuno.

U svakoj negativnoj situaciji slušate intuiciju, a vaša odgovornost ukazuje da će sve ići po planu.

Na polju karijere ostvarujete dobru komunikaciju i sjajne dogovore. Aktivirali ste se i spremni ste da se zauzmete za svoje ciljeve. Uspjeh je blizu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh