Svaštara

Žene sa najviše stila rađaju se u horoskopskom znaku Ovna, Bika i Blizanaca

Mnogi smatraju da se ljudi sa stilom prosto rode, a zvijezde se sa tim potpuno slažu.

Ženska moda - Twitter

Međutim, nema baš svako tu privilegiju, pa se samo tri znaka Zodijaka posebno ističu u ovome.

U ova tri horoskopska znaka rađaju se žene s najviše stila, piše “Cosmopolitan“.

Ovan
Ovnovi su impulsivni i kupe prvu stvar koja im se dopadne, a poslije žale zbog toga. Ipak, pojedinci se ne plaše eksperimentisanja i isprobavanja novog izgleda ili ideja. Mrze dosadu, i zato često mijenjaju garderobu i ne brinu se da li je nešto u trendu, ako se njima dopada.

Bik
Bikovi imaju nevjerovatan stil, nemoguće je da ih ne primijetite kada se negdje pojave. Šta god da obuku, savršeno im stoji. Krasi ih neponovljiv ukus i osjećaj za modu. Bikovi su kreatori stila o kojima svi sanjamo.

Blizanci
Blizanci imaju prefinjen stil i u stanju su da pređu tu finu liniju između ‘previše’ i ‘nedovoljno’ dobro. Uvijek imaju savršeni dodatak koji kreaciju čini kompletnom. Uvijek prate trendove, ali ne po svaku cijenu, najvažnije im je da se u odjeći osjećaju dobro i zadovoljno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh