Svaštara

Horoskop: Strijelac, Vodolija i Blizanci teško ostaju vjerni samo jednoj osobi

Niko ne želi prevaru u vezi, ali ovim znacima vjernost jednostavno nije jača strana.

Prevara - Story.rs

Preljuba im je zapisana u zvijezdama, piše Elite Daily.

Strijelac

Najvažnija stvar u životu Strijelaca je avantura i nisu sretni kada su zarobljeni na jednom mjestu kao ni sa samo jednom osobom. Oni vole nove ljude i nova prijateljstva, uvijek nešto novo. Zbog toga ih veza koja ih sputava čini nespokojnima pa im je teško da se obećaju nekom, a još teže da to obećanje održe.

To ne znači da je nemoguće da Strijelac bude posvećen partner – samo morate uhvatiti njegov tempo. Dajte mu slobodu koja mu je potrebna, uvijek će vam se vratiti.

Vodolija

Emotivna intimnost nije jača strana pripadnika ovog znaka. Oni jednostavno ne znaju jesu li dovoljno jaki za to. Za njih je bijeg od nekoga prije nego što ga povrijede najnesebičnija stvar koju mogu da učine.

Ipak, jednom kada čvrsto odluče da budu vjerni samo jednoj osobi, to i ispune.

Blizanci

Blizanci vole da zasjene ljude i to im polazi za rukom. S njima u društvu svi se osjećaju voljeno, flertuju s kim stignu. Zbog toga djeluju nepouzdano pa mnogi smatraju da im se ne može vjerovati.

Međutim, to što Blizanci vole druge ne mora da znači da ne vole svoje partnere.

Blizanci su inače posvećeni partneri, ali samo kada nađu osobu koja im se zaista sviđa, ali njih nije lako impresionirati, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh