Svaštara

Horoskop – Uskoro nas očekuje pun Mjesec u znaku Djevice: Njegova energija donosi nevolje, ali i dobru sudbinu (9. mart 2020.)

Horoskop – evo kakvu zavodničku i mračnu energiju donosi pun Mjesec u Djevici!

Pun Mjesec - Balkanspress.com

Pun Mjesec ulazi u znak Djevice i ispunit će vas radošću i pozitivnom energijom, ali neke lekcije ćete ovoga puta morat ćete da naučite i prevaziđete, piše “Lovesensa“.

Ovaj pun Mjesec u sudaru je sa Neptunom, pa će se mnogima u životu dogoditi previranja, konfuizija i skandali. Ovakav položaj planeta uticat će na zdravlje i raspoloženje, a naročito će se javiti određeni strahovi.

Ipak, nije sve tako mračno, jer pun Mjesec istovremeno kreira trigon sa Jupiterom i donosi dobru sudbinu, nadu i povjerenje. Takođe, se*stil Jupitera i Neptuna donosi spiritualnu energiju i promoviše sve dobre strane punog Mjeseca.

Dok Neptun u dodiru sa punim Mjesecom stvara strahove, mi polako učimo iz njih i testiramo svoju snagu i moć, da bi se uz podršku Jupitera ovih strahova zauvijek oslobodili.

Pun Mjesec u znaku Djevice donijet će osećaj da će sve biti u redu. Imat ćete nadu i vjeru u bolje dane, a to će vas motivisati da napravite nešto više od svog života.

Jupiter takođe pomaže da stvorimo osjećaj iskrenosti. Odustajete od osvete i mračnih planova – dopuštate karmi da se pozabavi za svaki loš postupak.

Ovaj pun Mjesec idealan je za prevazilaženje strahova i deluje na vas poput ogledala – pokazuje koje slabosti vas spriječavaju da uspijete. Ovo su samo lekcije, a ne kobno suočavanje sa realnošću. Pun Mjesec je znak da treba krenute naprijed i prestati sa samokritikama i osudama.

Prvo ćemo steći važne i teške lekcije, a onda ćemo pronaći snagu i hrabrost da napravimo sopstvene izbore i jedinstvene korake.

Pun Mjesec uvijek ima određenu nit koja ga povezuje sa prethodnim mladim Mjesecom, a ovaj prethodni definitivno je bio izvor ljubavne i e*otske energije.

Ova zavodnička i kreativna energija prenosi se i na pun Mjesec u Djevici koji će nas začarati sve do sljedećeg mladog Mjeseca, odnosno do 24. marta.

Iskoristite njegovu magičnu svjetlost i prepustite se novim poslovnim projektima ili ljubavnim ostvarenjima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh