Svaštara

Horoskop za vikend: Mjesec u Lavu donosi inspiraciju ljubavi – lijepi dani su pred nama

Horoskop za vikend – život nam donosi predivne stvari u narednim danima!

No image - Haber.ba

Već na samom početku vikenda očekuje nas jedna prijatna i lijepa energija, jer Mjesec u petak ulazi u znak Lava i tu će ostati sve do nedjelje, piše “Lovesensa“.

Ovo je znak jednog novog i lijepog početka, pa se preporučuje da u naredna dva dana uradite nešto lijepo za sebe. Poklonite sebi taj božanstveni trenutak bijega od negativnosti i surove stvarnosti. Udovoljite sebi, prvenstveno zadovoljite potrebe svoje duše za mirom.

Ove dane možete pozitivno iskoristiti i na poslovnom planu. Idealan je period za promovisanje svojih aktivnosti, nove i svježe ideje, organizovanje svog poslovnog života i budućih planova.

Kada je Mjesec u dodiru sa Lavom, to znači da nas očekuje visoko samopouzdanje i borbenost. Zato, posložite svoje ambicije i počnite da se borite za njih. Jedan po jedan cilj i san je već postao java.

Konjunkcija Venere i Urana u nedjelju nas podstiče da se oslobodimo svojih emotivnih stega i negativnog prtljaga. Sve ono što vas sputava odbacite i iskoristite samo pokretačku energiju. Ljubav je ta koja vas inspiriše, pa je ovaj dan izuzetan za iskrenu ljubav. Zavolite prvenstveno sebe kako biste mogli iskreno da volite druge.

Uran nas podsjeća na vrijednost izbora, koliko je važna ta procena i sloboda pri izboru životnih koraka. Venera je ipak planeta zadovoljstva i voli komfor, pa ćemo mnoge korake koje isplaniramo obavljati sa dozom lakoće.

Sada želite da se posvetite svojoj prirodi, da vrednujete unutrašnje JA i probudite autentičnu energiju. Mnogi će željeti da promjene nešto u svom izgledu ili će rizikovati sa brzim i ishitrenim odlukama, ali Venera vas čuva od promašaja.

Život je jedna velika i predivna igra, zato se igrajte i mijenjajte – uradite sve ono što vas ispunjava i donosi vam nevjerovatan osjećaj slobode.

Aspekti planeta su idealni i za zabavu i poznanstvo, pa izađite na neko specijalno mjesto i očekujte zvjezdana iznenađenja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh