Svaštara

Mart će za četiri horoskopska znaka biti mjesec ljubavi

Dan zaljubljenih je prošao, ali mjesec ljubavi definitivno je ispred nas.

Ljubav - Duhovnost.net

Kada Venera, planeta ljubavi, ljepote i zadovoljstva, bude ušla u u znak Bika, četiri horoskopska znaka osjetit će poboljšanje na polju ljubavi.

Bik

U martu su sve oči onih koji traže ljubav uperene u Bika. Venera im donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoljeti. Osim što mogu da dobiju nenadani novac, Bikovi će osjetiti iznenadnu privlačnost prema nekome, a ako su u vezi, ova energija je idealna za eksperimentisanje i uživanje u odnosu sa partnerom.

Djevica

Djevice bi u ovom periodu mogle da se prepuste divljim strastima. One ne vole da budu na nepoznatoj teritoriji, ali Venera im ukazuje na to da i u riziku ima ljepote. Osim toga, ako se pripremate za preduzetnički poduhvat, u martu bi mogli da dobijete nalet inspiracije. Pred vama je zabavan mjesec pun romase i kreativnosti. Ako niste u vezi, velika je vjerovatnoća da se povežete sa nekom otvorenom osobom sklonom filozofiranju.

Škorpija

Ukoliko ste u vezi, mogli biste ponovo da proživite fazu medenog mjeseca sa svojim partnerom. Venera vam pojačava šarm i gracioznost, a oni koji nisu u vezi imaju iznenadnu pojačanu potrebu da se povežu sa nekim. Ipak, moguće je i da ćete odjednom poželjeti više slobode u vezi, dok je i drugi scenario, koji uključuje pojačanu strast, takođe u opticaju. Mart će za vas svakako biti mjesec za produktivnu razmjenu sa drugima.

Jarac

Vi znate kako da nastupite od samog početka. Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi od uticaja Venere, osjećate se samopouzdanije nego ikad. Voljet ćete i osjećat ćete se lijepo. Može se desiti da pred vama iskrsne neka uzbudljiva prilika, umjetničke ili ljubavne vrste. Vi znate šta želite i ne plašite se da to i dobijete, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh