Svaštara

Mart će biti poseban mjesec u 2020. – Čarobna energija posebno će uticati na žene

Prioriteti u ožujku/martu za svaku ženu bit će: senzualnost, romantika, harmonični odnosi, zadovoljstvo i mir. Ovo je savršen trenutak da završite započeto i dopustite da vas srce vodi. Vrijeme je da izađete iz kaveza strahova, nepovjerenja prema sebi i emotivnih blokada. Vaša priroda vas zove da se otvorite i podignete energiju na visoke vibracije.

No image - Haber.ba

Žene koje otvoreno pokazuju svoju snagu, mudrost i sposobnosti kroz razne postupke, lakše koračaju kroz život i zahtjevaju apsolutno poštovanje.

Ako želite privući više hrabrosti i preuzeti rizik za svoju sreću, počnite pojačano raditi na sebi u posebnom mjesecu u godini – u ožujku/martu. Tada se budi najljepša ženska energija i otvaraju se nova poglavlja života, piše “Lovesensa“.

U ožujku/martu slavi se praznik 8. ožujak/mart – Dan žena, dan kada veličamo i slavimo žensku energiju. Također, kraj ožujka/marta službeno donosi proljeće i nam nove vibracije i inspirira nas da pravimo velike korake.

Nježna energija Sunca u znaku Riba predstavlja ženske principe. Vodeni znak Ribe simbol je intuitivnih senzacija. Sve što je vezano za znak Ribe ukazuje na emocionalnu percepciju pa je ovo savršen period da malo dublje promatrate svoju osobnot. Očistite dušu, riješite se mračnih emocija i obnovite svoju energiju.

Bit ćete emotivni, čula će biti pojačana, romantika će nadjačati racionalnost. Zato je idealno da ožujak/mart posvetite umjetnosti, spiritualnosti i konekciji s prirodom. Dopustite da vas ispuni moćna energija Svemira, pojačajte svijest i dopustite sebi da se razvijate sve dok potpuno ne pojačate energetske vibracije.

Bez snažnog i ograničavajućeg ega, bit će vam lakše da se posvetite cijelom svom biću u potpunosti. Sunčeve zrake u ožujku/martu će raščistiti maglu loših osjećaja i zbunjenosti. Postajete svjesni u kojem pravcima trebate usmjeriti svoju energiju.

U ožujku/martu je ljepotica Venera najnježnija i najviše utječe na naše romantične i financijske planove. Uči nas kako da usporimo, uživamo u sadašnjem trenutku i osjetimo emocije osobe koja nas gleda u oči i kaže – “Volim te”.

Prioriteti u ožujku/martu za svaku ženu bit će: senzualnost, romantika, harmonični odnosi, zadovoljstvo i mir.

Ovo je savršen trenutak da završite započeto i dopustite da vas srce vodi. Vrijeme je da izađete iz kaveza strahova, nepovjerenja prema sebi i emotivnih blokada. Vaša priroda vas zove da se otvorite i podignete energiju na visoke vibracije.

Kreirate za sebe novu zonu komfora i mira. Osjetit ćete značajan napredak. Ovo će biti divan mjesec, zato uživajte u svakoj sekundi svog života.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh