Svaštara

3 znaka Zodijaka pršte od samopouzdanja

Vjeruju u sebe i nije im potrebna tuđa potvrda.

Samopouzdanje - Huffpost.com

Uvijek hodaju uzdignute glave i nimalo ne sumnjaju u sebe.

Kako piše Your Tango, ova tri znaka zodijaka pršte od samopouzdanja.

Djevica

Djevice znaju koliko vrijede i ne stide se da to i pokažu svima. Često ih nazivaju umišljenima, uobraženima, ali se one na to ne obaziru jer smatraju da im to govore samo osobe koje nisu zadovoljne same sobom. One su vrlo iskrene, inteligentne i otvorene.

Ovan

Ovnovi su snažne osobe kojima se mnogi dive. Vrlo su disciplinovani i vjeruju da mogu postići sve što sebi zacrtaju. Nikada ne dopuštaju da ih omalovažavaju, a ako se to i dogodi, uzvraćaju duplom mjerom i pogađaju gdje najviše boli.

Lav

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje. Mnoge osobe rođene u znaku Lava smatraju i nadmenima, ali oni su sebi najbolji. Njih nikada nećete čuti kako se upoređuju s nekim koga poznaju – oni sebe stavljaju rame uz rame s poznatima i slavnima, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh