Svaštara

Četiri znaka zodijaka koji obožavaju jutro i zoru

Šta radite nakon buđenja? Da li žurite za posao ili odložite alarm na još 10 minuta?

Budjenje - Coolinarika.net

Neki ne mogu dočekati da iskoče iz kreveta i započnu novi dan. Raduju se jutarnjem svjetlu i raduju se svojoj prvoj šoljici kafe. Međutim, za razliku od njih postoji druga grupa ljudi koji već uveče počinju da mrze jutro, piše “Ženski magazin“.

Astrologija kaže da se ovdje ne radi samo o navikama i bioritmu, već da zvijezde imaju svoju ulogu u ovome. Postoje znakovi zodijaka koji vole rano ustajanje više od drugih.

U nastavku vam otkrivamo ranoranioce zodijaka.

Provjerite da li ste među njima.

Ovan
Ovnovi su puni energije i suviše su uzbuđeni da bi dugo spavali. Jedna riječ koja najbolje definiše Ovna: strast. Ovaj horoskopski znak želi da ostvari svoje snove, i za njih je spavanje gubljenje vremena. Čak i ako nemaju planove, Ovnovi će naći način da bilo koji dan ispune i organizuju na najbolji način.

Djevica
Djevice vjeruju u poznatu izreku ‘Ko rano rani dve sreće grabi’. Ako bilo koji horoskopski dan ima unaprijed isplaniran cijeli dan, to je Djevica. Ovaj znak želi da uradi što više zadataka za 24 sata. Takođe mrze da čekaju u redu i žure da stignu negdje. Ustajanje rano pomaže im da izbjegnu sve ovo.

Strijelac
Strijelac se plaši da će prespavati sve avanture. Jedina želja Strijelca je mogućnost da živi onako kako želi. Streijlac je istraživač, tragač za atrakcijama i kolekcionar sjećanja. Iako vole da sanjaju, radije bi da im se snovi ostvare. Kako će to postići ako spavaju cijeli dan?

Jarac
Jarčevi su disciplinovani i poznati kao radoholičari Zodijaka. Oni imaju velike planove za svaki dan. Svijet Jarčeva je pun nade i oni ne žele da gube vrijeme u krevetu. Njihova ambiciozna priroda znači da treba rano da ustanu, urade što više stvari i odustanu od odugovlačenja u krevetu. Da, vole da se opuste s vremena na vrijeme, ali više od spavanja i odmaranja vole uspjeh.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh