Svaštara

Mladi Mjesec u Ribama 23.02. – Budite suosjećajni i nježni prema onima koje volite

Budite suosjećajni i nježni prema onima koje volite

Maske za ribe - Twitter

Ovaj nježni Mlađak na 4. stupnju Riba povezuje nas s našim emocionalnim potrebama. Nešto duboko se mijenja. Venera u Ovnu je u izazovnom aspektu s Jupiterom što jača potrebu za uživanjem, ali i donosi neumjerenost, rasipnost, u ljubavi lakomislenost pa i sklonost nevjeri, odnosno prekoračenju dopuštenih granica.

U nedjelju, 23. veljače u 16 sati i 33 minute osvojit će nas jedan od najromantičnijih Mlađaka u godini. Riječ je o mladom Mjesecu u Ribama, znaku velikih sanjara, umjetnika, romantika i emotivaca. Svaki Mlađak ima simboliku završetka jednog ciklusa i čišćenja prostora za novi početak.Nešto shvaćamo, uviđamo, pitamo se – što učiniti da bih ostvarila/ostvario ono što trebam? Što me uznemiruje? Što osjećam vezano uz ono što mi se događa? Ovaj nježni Mlađak na 4. stupnju Riba povezuje nas s našim emocionalnim potrebama. Traži od nas da probudimo vjeru i prevladamo strahove.

Mašta, kreativnost, intuicija su naglašeni. Ono što je zatajeno ili skriveno može biti otkriveno ili kroz snove, kroz razgovor, susret, informaciju koja ‘slučajno’ dolazi do nas. Nešto duboko se mijenja, možemo to osjetiti, iako nam neće biti dostupne sve informacije jer je Merkur retrogradan. Zbog toga je mudro biti strpljiv.

Uspijete li se ‘staviti u tuđe cipele’ i pogledati na ono što se događa iz perspektive druge strane, poboljšat ćete kvalitetu svog odnosa. Empatija i samilost vode prema osnaživanju intimnosti i povezivanju. Ovo je i vrijeme romantike, tajnih simpatija, povratka u prošlost, čežnje za idealnim.

Događaju se ‘slučajnosti’ koje to nisu. Mislimo na nekoga, a ta nam se osoba javi. Ili se pak dogodi susret koji nismo očekivali, a poslije se pokaže da je itekako bio bitan. Nazove nas osoba koja nešto treba od nas, a potom se ispostavi da ona nama može pomoći. Bezbroj je takvih scenarija koji nam mogu pokazati koliko je život čudesan.

Odvojite vrijeme za meditaciju, jogu, za tišinu i sve one aktivnosti koje će vam pomoći da se povežete sa samima sobom. Intuicija, vaš unutarnji glas, vaše su najveće snage. Smirite um i probajte osjetiti sebe.

Četiri planeta iz znaka Jarca (Mars, Jupiter, Saturn i Pluton), prizemljuju ovu nebesku energiju, što nam pomaže da jasnije vidimo što je stvarno i istinito. Pomaže nam da svoje snove pretvorimo u stvarnost, da djelujemo i idemo ambicioznije prema zacrtanom cilju.

Venera u Ovnu je u izazovnom aspektu s Jupiterom što jača potrebu za uživanjem, ali i donosi neumjerenost, rasipnost, u ljubavi lakomislenost pa i sklonost nevjeri, odnosno prekoračenju dopuštenih granica.

I pokušajte se na tren okrenuti unatrag. Promotriti zbivanja iz bliske prošlosti. Pogledajte što ste sve uspješno priveli kraju, a što je još ostalo nedovršeno ili neriješeno.

Ulazimo u period u kojem je dobro počistiti repove prošlosti, obaviti sve ono što je na čekanju kako bismo što spremniji dočekali ulazak u proljeće i vladavinu Ovna koja će nas silovito gurnuti u nove životne aktivnosti. Uživajte u blizini mora, rijeka, jezera.

Palite svijeće. Opustite se u mirisnim kupkama. Otiđite na masažu. Pošaljite poruku osobi s kojom imate neraščišćene račune. Budite suosjećajni i nježni prema onima koje volite. Pomognite osobi u nevolji. Zapisujte svoje snove.

Vodite dnevnik. Odvojite vrijeme za odmor. Radite nešto kreativno. Plešite, uživajte u glazbi. Čuvajte se ovisnosti i suovisničke uloge u vezi. Izađite iz uloge žrtve. Svi smo odgovorni za vlastiti život. Osvijestite osjećaj nemoći i krećite se unatoč njemu,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh