Svaštara

8 stvari koje trebate napraviti dok je Sunce u Ribama: Ne dozvolite da vam sretna šansa promakne

Velike lekcije u ovom periodu ispunjavaju naš život. Pazite na sve signale, korake i dileme – pazite da ne ponovite greške iz prošlosti.

No image - Haber.ba

Sunce i njegova svijetla energija 19. veljače/februara ušli su u emotivni znak Riba. Proljeće je blizu, energija se budi. Događa se novi životni ciklus. Sada je period u kojem sebi postavljamo pitanja:“ Koje planove smo ispunili?“, „ Koji je idući životni korak?“.

Zato će vam u narednim periodu biti prijeko potreban mir, tišina i samoća. Shvatit ćete da ne možete krenuti naprijed sve dok neka vrata za sobom zauvijek ne zatvorite, prenosi “Lovesensa“.

Počnite završavati nedovršene poslove, očistite popis obaveza, ispraznite inbox na e mail-u, očistite životni prostor. Dopustite da stara energija napusti vaš život i u njega se usele osvježavajuće i nove energetske vibracije.

Intucija je pojačana pa je važno dobro osluškivati sve što vam šapuće unutrašnji glas. Niste sami, Univerzum je uz vas. Ne pomišljajte da vas je napustio, čak i ako izgleda da su vam svi okrenuli leđa. Neke izazove i testove u životu morate proći kako biste postali još snažniji i hrabriji.

Mnoge tajne bit će otkrivene, više nema mjesta za laži i obmane. Sada je trenutak kada se suočavamo s istinom lice u lice, a nećete moći ništa učiniti osim da je prihvatite.

Velike lekcije u ovom periodu ispunjavaju naš život. Pazite na sve signale, korake i dileme – pazite da ne ponovite greške iz prošlosti.

Evo kojih 8 stvari trebamo učiniti dok traje vladavina Riba:

1. Prestanite gušiti sebe osjećajem krivnje zbog djela iz prošlosti

2. Počnite se duhovno razvijati – meditirajte, sanjarite, boravite u prirodi

3. Postanite svjesni svakog sadašnjeg minuta i iskoristite ga za najbolje stvari

4. Prestanite bježati od stvarnosti – u njoj postoji toliko ljepote

5. Razvijajte kreativnost i radite stvari koje vas ispunjavaju

6. Prihvatite univerzalnu ljubav – volite sebe, volite druge i bit ćete voljeni

7. Odbacite sve što blokira vaš napredak

8. Izađite iz uloge žrtve.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh