Svaštara

Misle isključivo na sebe: 5 razmaženih i sebičnih znakova Zodijaka

Nekim ljudima je u prirodi da su razmaženi, sebični i da u vezama izvlače korist od partnera.

Horoskop - Vizionplus.tv

Oni su sposobni da natjeraju voljenu osobu da učini sve što oni požele.

Uvijek se vode parolom: “Zašto da ja to uradim– kad može moj partner za mene?”

Vodolija
Ovom horoskopskom znaku ne leži naporan rad, a kod partnera traži podređene kvalitete u partneru, nekoga ko vjeruje da je superioran i radi ono što im se kaže, piše “Stil“.

Vodolija je veliki snob, pa i zločest, i ne žali partnera koji ne čini ono što mu se kaže. Natjera svog partnera da učini sve i rijetko mu, gotovo nikad, vrati uslugu.

Blizanci
Poznati su po tome da ne mogu da se odluče, te sve odluke prepuštaju svom partneru. Oni se ne mogu obavezati na akciju, tako da ako se nešto uopšte napravi u domu, to će inicirati neko drugi.

Sebični su romantični partneri koji rijetko razmatraju tuđe potrebe. Imajući to na umu, ostavljaju drugoj da odluči šta da jede, gdje da ide i kako da se obuče.

Djevica
Djevica voli da se opušta u svom domu uprkos činjenici da i njihov marljivi partner želi isto, ona to nema na umu. Čim završti sve obaveze, ona baci mozak na otavu.

Djevica je glasna i voli da naređuje svom partneru. Ako partner ne želi da je posluša, spremna je na prigovaranje.

Rak
Ovaj znak je razmažen, a kad se cijeli život vrti oko toga šta drugi mogu da učine za vas, vrlo je lako ući u rutinu šetanja partnera oko sebe.

Upravo zato se i vjenčavaju: dobiće osobu koja će plaćati račune, čistiti odjeću, spremati hranu i živjeti život po njihovim zahtjevima.

Bik
Bik je u vezi vjeran svojoj lijenjosti, sve kućne poslove prepušta partneru. Da se on pita živio bi u svom krevetu i samo jeo dok mu partneri čiste i sređuju dom.

Takođe, ne želi da se mijenja. Bik neće sve to ni primijetiti. Sve dok ne mora nešto sam da očisti, sve je dobro u njegovom svijetu, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh