Svaštara

Jednostavno znaju kako: Pet horoskopskih znakova uvijek dobiju ono što žele

Ako ste rođeni u jednom od sljedećih 5 znakova znate šta želite, a dovoljno ste uporni da to i dobijete.

Uspješna žena - Aura.ba

Jedno je kada znate šta želite, a da li znate kako to da dobijete? Ovih 5 znakova znaju kako.

Ovan

Ne samo da znaju da riješe svaki problem koji se nađe pred njima – znaju da riješe i tuđe probleme. Ovnovi su odlični šefovi jer uvijek imaju baš sve pod kontrolom, piše “B92“.

Vaga

Vage su perfekcionisti, a upravo zbog toga ne staju dok stvari nisu tačno onakve kakve moraju da budu. Nekima će to ići jako na živce, ali Vage se zbog njih ne zabrinjavaju.

Djevica

Nažalost, odlučnost koju imaju Djevice se često tumači kao zloba. Njihova sklonost ka šefovanju nije zlonamjerna, ali kad kritikuju nešto, često zvuče zločesto.

Ribe

One su pravi umjetnici kad je u pitanju dobijanje onoga što žele. Ribe će vam suptilno predložiti nešto i uvući vam se pod kožu do te mjere da nećete ni shvatiti da manipulišu vama.

Škorpija

Škorpije znaju tačno šta žele i kako to žele, a najčešće nemaju strpljenja za druge, pa sve rade sami. Jedino tako su zadovoljni rezultatima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh