Svaštara

Horoskop: Mars u Jarcu kaznit će naglost i površnost; Vage, Ovnovi i Rakovi mogli bi se naći pod povećanim pritiscima

Prolazak Marsa kroz znak Jarca od 16. fubruara do 30. marta ove će godine biti posebno uzbudljiv.

No image - Haber.ba

Energija Marsa izražena kroz ovaj tvrdi znak stabilna je, ustrajna i donosi realističan pogled na izglede za uspjeh. Tokom ovog planetarnog uticaja ne preporučuju se improvizacije i impulzivne odluke, nego pažljiva procjena svrhovitosti i planiranje svakog poteza

Tokom aktualnog prolaska kroz Jarca, Mars će se susresti s Jupiterom, Plutonom i Saturnom te doći u povoljne odnose s Uranom i Neptunom. Te planetarne sheme pogodovat će onima s ozbiljnim ciljevima, trezvenim stilom razmišljanja i opredijeljenošću za temeljitost. S druge strane, lakomisleno srljanje, neozbiljnost ili brzopleto predomišljanje bit će kažnjeni.

Djevica i Bik u najboljem položaju

Mars u Jarcu djeluje vrlo snažno i olakšava realizaciju dobro osmišljenih i razrađenih ideja. Pogodan je trenutak za pokretanje novih poslovnih projekata, provođenje važnih ličnih odluka ili kovanje dugoročnih planova na čije ćete se ostvarivanje baciti u idućem povoljnom razdoblju. Budite konstruktivni i praktični, spremni bilo na dug i naporan angažman, bilo na taktičko čekanje prikladnog trenutka ili (u rijetkim slučajevima) na odustajanje.

Djevice i Bikovi dobit će od Marsa najviše energije i najpovoljnije okolnosti.

Uočavat će prilike i pravodobno kretati u akciju na profesionalnom ili privatnom planu. Ispravno tempiranje poteza i agresivni koraci donijet će im dobre rezultate prilično brzo. Dobro će se osjećati i Ribe i Škorpioni jer će u njihovim pretjerano emotivnim svjetovima zavladati red i jasnoća.

Vage, Ovnovi i Rakovi mogli bi se naći pod povećanim pritiscima s kojima se neće najbolje nositi. Za Jarce, u čijem se znaku odvija ovaj Marsov tranzit, vrijedi slična ocjena kao za Bikove i Djevice, uz upozorenje da će biti pojačano skloni rasipanju energije, povredama i tvrdoglavosti, piše “tportal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh