Svaštara

Astrolog princeze Dajane upozorava na Megan

Prava je bomba za kraljevsku porodicu!

No image - Haber.ba

Astrolog kraljevske porodice Debi Frank, otkrila je svoja predviđanja za vojvodu i vojvotkinju od Sase*sa za proljeće, kada se i službeno povuku iz kraljevske porodice.

Ona smatra da se sve važne stvari u kraljevskoj porodici događaju u vrijeme pomračenja. Tako su se događaji poput vjenčanja princeze Dajane i princa Čarlsa, rođenja princa Vilijama i vojvotkinje Kejt i smrti princeze Dajane dogodile veoma blizu pomračenja. Debi je rekla i kako je još od antičkih vremena pomračenje povezano sa značajnim događajima.

“Iz tog razloga sam, kada sam gledala kraljevske zvijezde za 2020. godinu u decembru 2019. godine, mogla prizvati visokonaponske talase koji su aktivirali odlazak Megan i Harija iz kraljevske porodice. Ne samo da se tu nalazilo pomračenje 10. januara, direktno na kartama Megan, Harija, Kejt i Vilijama, nego su se i dvije velike planete promjena uparile u bračnom uglu Meganine karte koja je povezana direktno s kraljicom. Shvatila sam da će se dogoditi nešto veliko što će uzdrmati kraljevsku porodicu”, kaže Debi.

“Predvidela sam da oni neće biti dio kraljevske porodice, već će se odvojiti kao samostalan, moćan par, ali da će pregovori biti teški. I pokazalo se da se Hariju i Megan nije ostvarila želja da budu plemstvo sa smanjenim obavezama, ali su umjesto toga dobili svoju slobodu”, dodaje astrološkinja.

“Megan je kao bomba napravljena da proleti kroz kraljevsku porodicu, koja je sada primorana da se pregrupiše. Budući da će Pluton ostati u svom položaju tokom većeg dijela 2020. godine, predstoje još neke, dalekosežne, promjene. To je samo početak… Postoji nada da će Hari i Megan istupiti kao moćan, samostalan par”.

Dio ličnosti Megan Markl je komunikacija, ona mora biti ‘glas’ i, ako Uran aktivira njenu moć komunikacije ove godine, ona će morati učiniti da se njen glas čuje. Ona će ovog proljeća progovoriti o kontroverznim temama. Pun mjesec u Djevici 9. marta povezaće njenu Veneru i Harijevo Sunce u Djevici, što će ponovo staviti naglasak na njihov profil u javnosti.

Međutim, ovdje definitivno postoji neka svjetlost iznad vojvotkinje od Sase*sa u kasno proljeće. Tada će velikodušni, ekspanzivni Jupiter staviti njen brak u sretniji položaj i ona i Hari će moći izgraditi put prema sretnijoj budućnosti, prenosi “Hello”.

Ova godina donijet će neke prepreke i odgađanja zbog kojih će Megan odstupiti i čekati, radije nego da nastavi sa svojim ciljevima. Ona će morati preispitati svoju prošlost u maju, kada Venera bude retrogradna. Sljedeće pomračenje dogodiće se 5. jula, u Jarcu, što će ponovo vratiti kraljevsku porodicu na pitanja iz januara i natjerat će ih da se još jednom suoče s njima.

Ostatak 2020. godine ispunjen je značajnim kosmičkim pokazateljima koji pokazuju da Megan treba da nastavi sa svojim snovima i vizijama. Ona je, svakako, veoma vidljiva i u decembru postoji osjećaj istinskog raskidanja s prošlošću, možda bude još jedna beba na putu i slijedi konačno olakšanje i odmor od napornog razdoblja promjena”, završava Debi Frank, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh