Svaštara

6 horoskopskih parova s najstrastvenijim vezama

S njima iskre frcaju na sve strane.

Ljubavni par - Blogspot

Jedna od najljepših stvari u životu je pronaći osobu koja će te voljeti točno onakvu kakva si. Osobu s kojom možeš biti potpuno svoja, a potpuno voljena. S druge strane, jednako je lijepo pronaći osobu s kojom strast ne jenjava i zbog koje i dalje osjećaš leptiriće u trbuhu kao na početku vaše veze. Ako si pronašla oboje u istoj osobi, možeš se smatrati jako velikom sretnicom, piše Žena.

Iako je normalno da strast nije jednaka na početku vezu i nakon nekoliko godina, za neke parove – ta strast samo se povećava s godinama, a kad je u pitanju astrologija, postoje neki parovi u horoskopu za koje strast definitivno nije prolazna faza. Provjeri jeste li ti i tvoj partner među njima.

Blizanci i Strijelac

Pozitivni, puni energije i avanturističkog duha – Blizanci i Strijelac jedan su od najboljih romantičnih parova. Oba znaka mogu se prilagoditi, a zato što pristupaju novim vezama otvorenog srca, pronaći će srodnu dušu jedno u drugome i ono najvažnije za njih oboje: pružiti si međusobnu slobodu istraživanja bez ikakvih očekivanja.

Bik i Rak

Više nego bilo koji drugi par, Bik i Rak zajedno će se osjećati ugodno, sigurno i zadovolj(e)no, a jedno drugome mogu ispuniti apsolutno sve želje. Izvana će ovaj par možda izgledati dosadno, ali ovo dvoje zapravo ima nevjerojatno strastvenu vezu.

Ovan i Lav

Iako oboje imaju tvrdoglav karakter, Ovan i Lav nevjerojatno su kompatibilni, zahvaljujući snažnom samopouzdanju i strastvenosti koje oboje posjeduju. Ovaj par se*sualno je u savršenoj ravnoteži, a njihova veza puna je se*sa, ali i predanosti, energije i optimizma.

Blizanci i Vaga

Iako je ovo dvoje neočekivan par, i Blizanci i vage vole neočekivano, stoga jako dobro funkcioniraju zajedno. Također, oboje su karizmatični i društveni, stoga je njihova veza puna šarma i strasti i sve je samo ne dosadna.

Vodolija i Strijelac

Kada su ova dva neustrašiva individualna znaka u vezi, stvari postanu itekako strastvene. Nitko ne voli eksperimentiranje više od njih dvoje, stoga su Vodenjak i Strijelac bez sumnje najse*sualniji par koji postoji. Osim lude fizičke privlačnosti i strasti, oboje cijene svoju slobodu i individualnost, poštuju jedno drugoga i stoga je njihova veza uvijek svježa i uzbudljiva.

Ribe i Škorpion

Vodeni znakovi imaju reputaciju najvećih emtivaca, a Ribe i Škorpioni definitivno imaju vezu punu velikih emocija. Kada se ovo dvoje spoje, stvaraju intimnu povezanost koju jako malo drugih parova može postići. Također, oboje su prirodno znatiželjni i uvijek žele naučiti više jedno o drugome, tako da njihova povezanost samo postaje intenzivnija i strastvenija tijekom vremena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh