Svaštara

Kako popraviti pokidani rajsferšlus

Sigurno vam se makar jednom desilo da vam ‘pukne’ rajsferšlus na nekom komadu odjeće.

Rajsferšlus - Twitter

Nije ga lako popraviti. Ali ovaj trik može da vam olakšava život i uštedi para.

Sve što vam treba jeste viljuška i 10 sekundi! Prvo treba da sa rajsferšlusa skinete metalnu osnovu, stavite je na viljušku (baš kako je prikazano u videu), a zatim da navučete na metalni dio spojnicu odjeće.

Ostaje vam samo da u jednom momentu pomjerite odjeću sa viljuške i problem je riješen. Kako komplikovani problem ima jednostavno rješenje, zar ne?

Trikom je oduševljen i glumac Rajan Rejnolds koji je na Tviter nalogu šerovao video uz komentar: “Ovo čekam cijeli život”.

Sve ove cifre pomnožite sa dva, četiri, 10 puta… jer znamo koliko često rajsferšlusi pucaju, piše “Žena“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh