Svaštara

4 horoskopska znaka koja ne mogu da podnesu Dan zaljubljenih

Pogledajte koji znakovi Zodijaka svim srcem ne vole Dan zaljubljenih.

Horoskop - Zadovoljna.hr

Za neke znakove Zodijaka, Dan zaljubljenih je najljepši praznik u godini. Oni očekuju da ovaj dan bude romantičan, ispunjen ljubavlju, pažnjom i mnogim lijepim poklonima. Priželjkuju da ovaj poseban dan ljubavi provode sa svojim partnerom na jedinstven način. Ali postoje znaci Zodijaka koji bi radije ležali na kauču i gledali u plafon, umjesto da na taj dan ‘muče’ sebe svim očekivanjima.

Pogledajte koji znakovi Zodijaka svim srcem ne vole Dan zaljubljenih.

Jarac
Jarci su odgovorni, odlučni i disciplinovani, ali takođe znaju da su pesimisti koji ne žele reći drugima šta da rade. Njihova praktičnost im pomaže da naprave savršen plan za potrošnju i uštedu, tako da ne žele da ‘bacaju’ novac za nepotrebne stvari. Zato oni ne žele da im neko kaže da upravo na taj dan treba da kupuju poklon za svog partnera, pokazujući na taj način svoje emocije i djelujući na određeni način.

Vodolija
Dok su Vodolije inteligentne, druželjubive i kreativne, takođe mogu biti malo emotivne. Njihovi umjetnički mozgovi ponekad čine da izgledaju neodgovorno, tako da će potpuno zaboraviti da Dan zaljubljenih uopšte postoji. Ali to nije njihova krivica. Ako su zaista inspirisani da budu romantični i proslave ovaj dan sa svojim partnerom, organizovaće nešto zaista spektakularno, a ako osjećaju da ih neko pritiska da to učine – vjerovatno će odložiti, zaboraviti ili jednostavno reći da nisu zainteresovani.

Djevica
Djevice su organizovane, odgovorne i realistične, a praznik koji uključuje cvijeće, čokoladu koja se jede i pretjerano skupe večere izgleda glupo. Radije bi potrošili novac na nešto što bi trajalo, na primjer, ulaganjem u tehnologiju ili u brendiranu torbicu. Djevice su jednostavno previše logične da bi potrošile cijelu platu na ukrase od cvijeća.

Škorpija
Dok su Škorpije najosjetljiviji znak u čitavom Zodijaku, mogu biti i ljubomorne, opsesivne i paranoične, tako da je ideje za Dan zaljubljenih previše za njih. Pritisak da se pronađe savršen poklon, poruka dubokog značaja i organizovanje nezaboravnog ljubavnog susreta može baciti Škorpije u ludilo pa bi radije preskočile cijeli ovaj proces. Takođe, Škorpijina ljubav ne može se pokazati u samo jednom danu u godini, piše “Ženski magazin“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh