Svaštara

Na lošem su glasu: Koje horoskopske znakove smatraju nepristojnim

Evo koje znakove Zodijaka smatraju nepristojnim i zbog čega je o njima rasprostranjeno takvo mišljenje.

Nepristojnost - Thoughtcatalog.com

Za ove horoskopske znakove smatraju da su nepristojni:

Jarac

Jarac nije nepristojan, već ambiciozan, usmjeren i fokusiran, a često se toliko zaokupi poslom i karijerom, da o pristojnosti ni ne stigne misliti.

Manjak vremena je pravi razlog što vam Jarac neće pridržati vrata ili poslati dugu i osjećajnu poruku, ali znajte da su mu namjere dobre i da je uvijek tu kad vam treba pomoć.

Ovan

Ovnovi su previše nestrpljivi i impulsivni da bi bili i pristojni. Često tako i kažu nešto prije nego uopšte promisle ili jer se ne mogu suzdržati, zato što nemaju dovoljno samokontrole – a to je glavni razlog zašto deluju nepromišljeni ili čak nepristojni.

Kao i Jarac, i Ovan ima ‘puno posla’ i ne može čekati da se neko odluči šta mu od njega treba – njemu trebaju ljudi koji djeluju, a ne koji misle, jer takve ni ne shvata.

Vodolija

Vodolija ponekad može izgledati zamišljeno i distancirano, a ako može birati, radije neće sudjelovati u nečijoj tuđoj drami i problemu. Ovaj znak može biti krajnje nepredvidljiv, a ako nečim ne želi da se bavi, to će ponekad pokazati i na malo grub način.

Vodolije stalno smišljaju kako da riješe neke probleme, pa ponekad jednostavno nemaju energije da brinu i o tome jesu li u nekoj situaciji ‘dovoljno pristojni’ ili ne.

Lav

Lavu se mnogo toga u životu događa pa mora odabrati čime će se baviti i šta su mu prioriteti – a uljudnost nije na vrhu tog spiska.

Zbog previše obaveza Lavovi ne mogu dopustiti da gube vrijeme, pa moraju ‘dozirati’ koliko će energije u šta uložiti – jer ako se raštrka na više polja umjesto usmjeri na jedno, neće napraviti ništa.

Djevica

Djevice ne razmišljaju previše o uljudnosti i lijepom ponašanju, a po prirodi su nagle, što se ponekad tumači kao nepristojnost. One ne žele nikoga povrijediti, ali se mogu ‘zaplesti’ u vlastita obećanja, da na kraju ni same ne znaju šta su kome obećale.

Ponekad zbog svog perfekcionizma žele sve obaviti što prije, što može izgledati kao da ne mare previše. Ipak, ako im se na nešto pristojno ukaže, Djevice će dati sve od sebe da to i poprave, piše “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh