Svaštara

Horoskop za tranzit Venere u Ovnu od 7. februara do 4. marta 2020.: Djevica stiže do zacrtanog cilja, Strijelac puca od energije

Sa ovim tranzitom Venere bude se velike strasti. Ako nije napadnuta od strane Marsa, ona je otvorena, vedra, optimistična.

Ovan - Ženskica.com

Mnogo strasti i sek*ualnosti prosto iz sebe ispušta pa se ne ustručavajte sve to i pokazati bez suzdržavanja. Mnoge osobe će baš u ovom periodu biti hrabre u osvajanju i uporne mada se ne preporučuje da budete grubi i nasrtljivi.

Kako je Ovan borben znak, tako i Venera u njemu se daje onome ko joj prvi priđe i bori se za njenu ljubav. Kako je Venera u ovom znaku u izgonu, onda možemo očekivati i agresiju, nenaklonost, lošu sreću u ljubavi, pa čak svađe i ljubomoru. Ovaj tranzit Venere sve može biti, ali nikako da bude strpljiva i da čeka, ona nastupa odmah bez suzdržavanja. Ovaj tranzit Venere oslikava prave šanse za lov, piše astrolog Željka Knežević.

Poslije punog Mjeseca u Lavu 9. februara, odmah 10. februara je Venera u konjukciji sa Hironom koji kod pojedinih osoba može otvoriti stare rane koje nisu zacijelile ili će vratiti staru ljubav u vaš život. Kod mnogih osoba koje nisu poradile na sebi i svom samopouzdanju sada može doći i do nezadovoljstva. Ovaj tranzit Venere može kod pojedinih osoba doneti trudnoću pa ga treba iskoristiti ako već duže vrijeme planirate.

Kako bude tranzitirala, ona će krajem februara i početkom marta praviti aspekte sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom što će donijeti dosta raznih dešavanja kao što su vraćanje u prošlost, raskidi u vezama koje su dotrajale, suočavanja sa strahovima, gubitak novca ili strahove na tom polju. Mnoge osobe mogu osetiti tenziju i teškoće gore navedenih aspekata. Svakako držite fokus na Veneri u Ovnu koja je strastvena, optimistična, vesela i puna hormona.

Šta pojedinačnim znacima donosi ovaj tranzit Venere?

OVAN
Dragi Ovnovi, kod vas će tranzitirati Venera u vašem ličnom imovinskom i partnerskom odnosu. Boginja ljubavi i novca u vašem znaku vam otvara put da zadovoljite svoje potrebe. Mnogi Ovnovi će gledati kako da pomognu i usreće i osobe oko sebe. Kada Mars, vaš vladar, uđe 17. februara u Jarca, onda možete osetiti veći pritisak koji će vas gurnuti da se fokusirate i ozbiljno pozabavite svojim životom.

BIK
Dragi Bikovi, vaša vladarka Venera se seli u Ovna što će malo narušiti vašu harmoniju i mir. Mnogi Bikovi mogu osjetiti promjene na poslovnom planu. Vi ste sve već isplanirali i taman da krenete a ono se sve preokrene, ali na bolje tako da nema potrebe da brinete. Krajem mjeseca Venera pravi kvadrat sa Jupiterom pa se preporučuje da ne preterujete ni u čemu, čak ni u zabavi.

BLIZANCI
Kod vas, dragi Blizanci, ovaj tranzit Venere se odnosi na pitanje djece, zdravlja i ljubavi. Kako je vaš vladar Merkur u Ribama, onda će vaše misli da se kreću do dna okeana pa opet nazad i nikako nećete moći da donesete konkretnu odluku. Kada bude krenuo retrogradno od 17. februara, vi se povlačite u sebe i teško vam je da ispoljite osjećanja, ono šta vam na srcu i duši leži.

RAK

Kod vas, dragi Rakovi, ovaj tranzit Venere pokreće situacije na porodičnom planu i u društvenim odnosima. Kada Mars uđe i krene tranzit kroz Jarca od 16. februara kod vas se budi stara rana pa svakako bi trebalo da višak energije potrošite u kreativne i svrsishodne stvari. Vi imate bitan aspekt Marsa i Urana koji će vam pomoći da sve vaše strahove pokrene. Bez obzira što su rizični, oni se pokreću i vi uspijevate.

LAV
Kod vas, dragi Lavovi, ova Venera pokreće polje karijere. Kako će Mjesec tranzitirati kroz vaš znak, onda vi nemate problem da kažete drugima kako se osjećate. Kako će Venera praviti kvadrat sa Saturnom, Jupiterom i Plutonom, onda se treba strogo paziti manipulacije.

DJEVICA
Kod vas, drage Device, ovaj tranzit Venere najviše utiče na pravna pitanja i materijalni status. Sada nije vrijeme da se mnogo zadržavate na detaljima. Sada postižete dobre rezultate i ako nešto nije bilo dobro u vašem životu vi ga sada popravljate i vraćate gdje pripada. Prelaskom Marsa u Jarca od 16. februara vi stižete do svog zacrtanog cilja.

VAGA
Kod vas, drage Vage, ovaj tranzit Venere koja je vaš vladar pokreće pitanje nasljedstva, vašeg novca i kredita. Venera iz Ovna vas pokreće da više mislite na sebe, pa čak da bivate i malo sebični. Pojedine Vage se mogu ljutiti ako ne dobiju ono što žele, a posebno kada Mars uđe u Jarca vi možete biti i agresivni što nije vaša osobina. Mnoge osobe i prijatelji iz okruženja se mogu pitati šta se sa vama dešava. Ipak postoje i sretni dani u ovom mjesecu pa se opustite i ne ljutite.

ŠKORPIJA
Kod vas se, drage Škorpije, ovaj tranzit Venere odražava na vaše polje partnerskih odnosa, veza i braka. Kako će Mars krenuti kroz Jarca od 16. februara, onda će vas usmjeriti da se uozbiljite i stvari shvatite ozbiljno šta god da budete radili. Mars u trigonu sa Uranom oko 21. februara će vam dati krila pa možete se osloboditi nečega što vas je opterećivalo.

STRIJELAC

Kod vas, dragi Strijelčevi, ovaj tranzit Venere se dešava u vašem polju zdravlja, odnosa sa prijateljima i u svakodnevnom radnom okruženju. Sve što imate da rešavate to bi trebalo da rješavate sredinom mjeseca. Već od 19. februara Sunce ulazi u Ribe pa će vam biti izražena intuicija i svakako je poslušajte. Moguće je da krajem meseca započnete nešto novo ili da osvijestite svoje nove talente. Vaša energija je velika i moć misli vam je ogromna.

JARAC
Kod vas, dragi Jarčevi, ovaj tranzit Venere pokreće vaše polje za ljubav, plodnost, za bolje uslove rada i svakodnevnice. Mnogi ljudi su uprli oči u vas pa vi ne vidite dovoljno. Obratite pažnju na to i usmjerite energiju na dobitke. Kada Mars uđe u vaš znak od 16. februara, sve će da pršti od energije koja će vas činiti jedinstvenim i moćnim. Pojedine osobe mogu biti arogantne. Već kada uđe Sunce u Ribe onda se bude vaše emocije i bivate emotivni prema ljudima i životinjama.

VODOLIJA
Kod vas, drage Vodolije, ovaj tranzit Venere pokreće vaše polje za putovanja, pitanje obrazovanja i svega što je po zakonu. Sada nije vrijeme za povlačenje, ovaj Mjesec je vama dosta naklonjen šta god da pokrenete. Kada Mars uđe u Jarca i vaše dvanaesto polje, on će izbaciti na površinu šta je neophodno i šta se treba završiti odmah. Za pokretanje posla ili novog projekta je najbolje kada Mars i Uran naprave trigon od sredine mjeseca i oko 21. februara gde vas mogu i drugi ispratiti.

RIBE
Kod vas se, drage Ribe, ovaj tranzit Venere dešava u vašem polju koje je zaduženo za emotivni i finansijski aspekt života. Vaši duboki snovi se pokreću sredinom mjeseca gdje se mogu i ostvariti. Od 19. Sunce ulazi u vaš znak i pokreće kod vas miroljubivost, kreativnost, maštovitost i još mnoga druga osjećanja. Mlad Mjesec će biti kod vas 23. februara pa bi mogli pokrenuti nešto novo, a ako ste griješili treba da se izvinite i oprostite sebi i drugima. Pokrenite se, izlazite i družite.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh