Svaštara

Prepoznajte nevjeru: Ovana odaje pohotni pogled, Bikovi izbjegavaju bračne dužnosti

Škorpioni su posebna priča, sebi dopuštaju nevjeru, ali su i dalje ljubomorni na partnera i prate svaki njegov korak. Najprozirniji u lažima su Vodenjaci.

Prevara - bljesak.info

OVAN – Odaje ih pohotni pogled

Kad se upuste u nevjeru, Ovnovi postaju uznemireni pa se iz mirnih osoba pretvaraju u otresite. Muškarac Ovan mogao bi vas iz čista mira verbalno napadati, jer je njegov moto da je napad najbolja obrana. Počne li se žena ovoga znaka s vama sve češće svađati i prigovarati da ste se zapustili i da više niste isti kao na početku veze, posumnjajte.

Kad se treba tajno sastati s trećom osobom, partneri ovoga znaka brzo zbrišu kroz vrata kako bi izbjegli pitanje koje najviše mrze – “dragi/ga, a kamo ideš”? U tom će trenutku nešto nerazgovijetno promrmljati i nestati u vidu magle, piše 24sata.

BIK – Izbjegavaju bračne dužnosti

Bikovi su vješti u skrivanju osjećaja. Crvena signalna lampica pali se kad se iz ležernog kućnog čovjeka muškarac Bik pretvori u nekoga tko pazi što i koliko jede. Žene Bikovi sve češće počinju posjećivati frizera ili idu u kupnju nove odjeće.

Zapitate li partnera otkud takva promjena, nonšalantno će odgovoriti da vodi računa o liniji, odnosno izgledu. Ako se u večernjim satima prilikom zajedničkog gledanja TV programa uznemiri i kaže da se mora prošetati jer više ne može izdržati na jednome mjestu – posumnjajte. Osobito ako se vaš partner prije znao lijeno izvaliti u naslonjač, uživati u zajedničkoj večeri i intimnim trenucima s vama.

BLIZNACI su vrlo mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Kad zakasni kući, muškarac će se izgovarati poslovnim obvezama, dok će žena ovoga znaka reći da je bila kod prijateljice na kavi. Kako su uvjereni da ih se ne može zbuniti i uloviti, s vremenom se opuste i pogriješe.

Uspijete li tad zaskočiti partnera i postaviti mu nekoliko unakrsnih pitanja, zbunit ćete ga i uloviti zapetljanog u vlastitim lažima. Takvim napadom razorit ćete cijelu njegovu (ili njezinu) dugo osmišljavanu strategiju. Pazite, Blizanci oba spola skloni su pronalaziti vrlo lukave izgovore pa najčešće angažiraju prijatelje koji im služe kao alibi.

RAK – Znakovita rastrošnost

U prikrivanju nevjere Rakovi iskazuje veliko umijeće, jer većinom žele zadržati prednost obiteljske sigurnosti, ali i ljubavnice/ ljubavnika. Izvrsno će balansirati između dvije osobe, no u sebi će se lomiti koju više voli i na kraju zaključiti – obje. Nevjeru kod muškarca Raka primijetit ćete ako se počne povlačiti u sebe, a kad ga upitate što ga muči, reći će – posao.

Žene se izgovaraju umorom i opterećenošću kućnim obvezama. Postane li vaš uvijek ekonomičan i štedljiv partner naglo rastrošan, a vama nije jasno kamo odlazi novac dok se izgovara na troškove života, pojačajte oprez.

LAV – Darovima prikrivaju nevjeru

Da bi skrili tragove nevjere, Lavovi će glumiti da je sve u najboljem redu. Prema vama postat će savršeni supružnici. Muškarac Lav ugađat će vam na sve načine i neće štedjeti novca da vam kupuje skupe darove. Žene će vam pripremati jela koja najviše volite i biti stalno dotjerana.

Čak će pokazati zanimanje za vaše interese i hobije, iako je to još donedavno uopće nije zanimalo. Dijelit će vam komplimente na račun izgleda. Lavovi to čine kako bi sa sebe isprali osjećaj krivnje. Pokušate li partneru preturiti džepove ili na mobitelu provjeriti telefonske brojeve, pazite da vas ne otkrije, jer vam neće oprostiti tu slobodu.

DJEVICA – Postanu cinični i provokativni

Djevice sve čine programirano, s unaprijed razrađenom strategijom i planom djelovanja, pa će i svoja izbivanja iz kuće potkrijepiti uvjerljivim alibijem. Kad se nakon ljubavnog sastanaka vrati kući, muškarac će prema vama biti kritičan i provokativan.

Govorit će vam da više niste privlačni, uspoređivati s drugim ženama, prigovarati kako se odijevate i kritizirati vas na svakom koraku. Ni žena ovoga znaka vas neće štedjeti i stalno će isticati vaše mane. Njezino cinično provociranje najjače je upozorenje da nešto nije kako treba. U krevetu bi mogla početi gubiti volju za obavljanjem bračnih dužnosti, izgovarajući se na umor.

VAGA – Još se više dotjeruju

Kad se upusti u čari zabranjenog voća, Vage se počinju ponašati poput zaljubljenih pubertetlija. Žena ovoga znaka visjet će pred ogledalom, dotjerivati se i uređivati, a na vaš izravan upit ima li ljubavnika, ležerno će vam odgovoriti da vam je vjerna do groba. Muškarac će se odjednom početi sve češće presvlačiti u čistu odjeću i pojačati higijenu.

Uspijete li naći dovoljno dokaza da vas vara, reći će vam da nije ništa ozbiljno i da se radi o pukom flertu. Izgovarat će se da nije kriv nego je samo – zaveden! Oba spola ovoga znaka učinit će sve da zataje svoj dvostruki život jer se, valjda, nitko toliko ne boji scena i mogućih tračeva koliko oni.

ŠKORPION – I kad varaju ljubomorni su na partnera

Kad pripadnici ovoga znaka varaju, djeluju vrlo samozatajno i smireno. Muškarac Škorpion uredno će s vama spavati i voditi ljubav jednako strastveno kao s ljubavnicom. Kod žena je priča nešto drukčija – odaje ih zaljubljen pogled. No zajedničko im je to da unatoč nevjeri neće gubiti interes prema vama.

I dalje će biti ljubomorni i provjeravati vas jer njima je normalno da oni varaju, ali njihov partner to ne smije. Neka vas ne zavaraju njihova ljubomora i propitkivanja gdje ste bili, jer to nije jamstvo da ste njegov jedini objekt požude. Krenete li u otvoreni napad i počnete li preturati partnerove stvari, oprez – ne podnosi biti predmetom istrage.

STRIJELAC – Sami će se ‘pohvaliti’

Strijelci će svoj dvostruki život uredno uklopiti u svakodnevne obveze. Tajno će se sastajati dok su na joggingu, između stanki na poslu i sl. Počne li vezu ili brak promatrati s filozofske strane, posumnjajte. Muškarac Strijelac govorit će kako je vaš odnos postao monoton pa ga treba osvježiti novim poticajima.

Ti poticaji, naravno, podrazumijevat će više slobode i kretanja za njega. Žena ovoga znaka odjednom će vam prestati braniti druženja s prijateljima, propagirajući ravnopravnost u svemu. No kako u životu, tako i u verbalnoj komunikaciji, Strijelci se ne vole pretvarati i glumatati – i prije nego što uopće otkrijete da vas vara, reći će vam to u lice.

JARAC – Dobro skrivaju dvostruki život

Jarci znaju savršeno skriti tragove ljubavnih grijeha. No u svemu tome treba računati i na njihovu osobitost – kad se upuste u nevjeru, ona može označiti kraj njihove ljubavne veze s partnerom. Naime, neizdrživo ih opterećuje pomisao da moraju živjeti razapeti na dvije strane – između partnera i ljubavnice/ka.

Ako je kod muškarca ovoga znaka nevjera samo plod prolazne pustolovine, teško ćete otkriti što radi iza vaših leđa i čiji krevet grije. Njegovo ponašanje, osim osjećajne rezerviranosti prema vama, ni s čim ne odaje da vodi dvostruki život. Ni kod žena nema većih odstupanja u ponašanju – za njezinu nevjeru znat će samo najbolja prijateljica – vi nikad.

VODOLIJA – Propagiraju slobodan stil života

Slobodoumne Vodolije užasavaju se dramatičnih ljubavnih scena pa će se svojski truditi da ne budu otkriveni. U muškarca posumnjajte ako vaš odnos počne promatrati iz kuta moderne ljubavi pa vam govori da je prava ljubav samo ona u kojoj oba partnera imaju potpunu slobodu kretanja.

Žena će vam početi govoriti da i vama treba više društva, da trebate izaći među ljude (kako bi i ona slobodno švrljala) ili da u pravoj vezi nema provjeravanja. Njihove sve češće izlaske s prijateljima ili nagli porast telefonskih računa uzmite kao naznake nevjere.

RIBE – Zapetljaju se u vlastite laži

Ribe imaju sposobnost voljeti više partnera odjednom, i to svakog na svoj način. Muškarci Ribe se s jednakom pozornošću odnose prema partneru i prema ljubavnici. Nerijetko izgubi osjećaj na relaciji stvarno – nestvarno, pa sebe više ne može pratiti u vlastitim lažima. Tu ćete varalicu brzo uloviti kako se bespomoćno koprca.

Najbrže će se otkriti ako malo popije, jer mu se tad razveže jezik. Sutradan će vam se zaklinjati da je pričao gluposti i da ništa nije istina. Žena svoje pokriće za tajne sastanke s ljubavnikom ima kod svojih prijateljica. One su joj alibi, no s vremenom se previše opusti i bude ulovljena u laži.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh