Svaštara

Lunarna astrologija: Šta donose pun Mjesec u Lavu 9. februara i mlad Mjesec u Ribama 23. februara 2020. godine

Moćan spoj vatre i vode – šta nam donose mlad Mjesec u Ribama i pun Mjesec u Lavu!

Lunarna astrologija - Astrosudbina.com

Lunarna astrologija predviđa da će nam u februaru Mjesec donijeti neko ljepše svjetlo i pozitivniju energiju – mnoge krize biće prevaziđene, piše “Lovesensa“.

Kada su Sunce i Mjesec u opoziciji nastaje veličanstveni pun Mjesec koji će u februaru imati mnogo veći uticaj na nas nego mlad Mjesec.

Pun Mjesec pojavit će se 9. februara u znaku Lava i zavladat će svim pravilima našeg srca.

Lav voli da sklapa nova prijateljstva, pa ćemo tokom ovog punog Mjeseca imati priliku da upoznamo mnoge ljude koji mogu doneti izmene na polju ljubavi i karijere.

Sada je pravo vrijeme da slušate i pratite glas srca. Ljubav je ta koja će teći dobrim tokovima života, zato nam srce tokom punog Mjeseca u Lavu otkriva mnoge tajne i smjernice.

Prestat ćemo da brinemo i počet ćemo samo da se fokusiramo na stvari koje volimo. Rutina i svakodnevica za vas će predstavljati dosadu i željet ćete da pobjegnete iz tog ciklusa navika. Potrudite se da ponovo pronađete nešto zabavno na svom poslu i tako ćete imati priliku da načnete najslađi kolač uspjeha.

Znak Lava donosi kreativnost i inspiraciju. Zaposlite svoje vrijedne ruke i napravite nešto divno. Ne brinite ako svoje djelo ne završite kada prestane čarolija punog Mjeseca. Važno je da počnete da radite na stvarima koje vas ispunjavaju.

Mlad Mjesec u znaku Riba

Povezan sa visokim energetskim vibracijama i novim početkom, mlad Mjesec u Ribama nastaje kada su Sunce i Mjesec u konjukciji.

U februaru mlad Mjesec naći će se u znaku emotivnih Riba.

To znači da će se u jednom mjesecu dogoditi sutar vatre (Mjesec u Lavu) i vode (Mjesec u Ribama).

Period mladog Mjeseca podrazumijeva slušanje duše i intuicije. Sve što budete radili, uradit ćete u skladu sa svojim instiktima.

Vratit ćemo se u prošlost, prisjetiti se šta nam je donela, a šta oduzela. Mlad Mjesec je simbol početka, zato sada napuštamo sve ono iz prethodnih godina i krećemo da gradimo neki novi, drugačiji put.

Spremni ste da pređete barijere i strahove. Spremni ste bolje da upoznate sebe.

Se*stil Marsa i Mjeseca podstiče nas da preduzmemo novu inicijativu u životu, a Uran nam daje hrabrost da istražimo nove teritorije.

Retrogradni Merkur u konjukciji je sa mladim Mjesecom u Ribama, pa je ovo dobar period za druge šanse.

Ako postoji nešto što ste pokušali, ali želite taj pokušaj da ponovite – mlad Mjesec je za to prava prilika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh