Svaštara

Tri svađe koje najavljuju siguran krah veze

Nedavno istraživanje pokazalo je da svađe sa partnerom jednom sedmično pomažu u održavanju zdravih i produktivnih odnosa u ljubavnoj vezi.

Svađa u vezi - Kurir.rs

Ove tri svađe nesumnjivo vode do razlaza.

Kad stvari postanu loše, često se o tome šuti.

Kada komunikacija postane toliko loša da se zbog nje konstantno svađate, stvari su jako ozbiljne. Parovi se najčešće svađaju je zbog toga što je jedna osoba prestala da se trudi i postala zatvorena.

Manje vremena nego na početku provodite zajedno kada ste već dublje zagazili u vezu, što je i normalno, ali ako problem zajedničkog provođenja vremena postane česta tema svađa prekid bi mogao da vreba iza ugla. Ovdje se zapravo radi o tome da jedna osoba jednostavno više nema potrebu za drugom.

I treći, najučestaliji slučaj je svađa među partnerima koji su nezadovoljni svojim se*sualnim životom. Naime, oni se najčešće na tu temu ne svađaju, ali su svjesni da problem postoji, a rješavaju ga time što uglavnom šute i trude se da poprave stvari. Ali, kad dođe do toga da se*s postane razlog za svađe, bilo zbog njegovog kvaliteta ili učestalosti, prekid je vrlo realna, odnosno izvjesna mogućnost, piše “Aura“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh