Svaštara

Sedmični horoskop za svaki dan u sedmici: U srijedu ćete zablistati, a u nedjelju izbjegnite sukobe

Sedmični horoskop do 10. februara – saznajte šta vas očekuje iz dana u dan!

Horoskop - Vesti.rs

Ako tražite priliku da vaša veza dobije na dubini i trajnosti, ova sedmica daje mnogo prilika za to. Ali daje priliku i onima koji žele malo da se raspuste i dožive nešto pomalo divlje. Sedmica počinje se*stilom Venere i Saturna, koji može ojačati vezu, ali i vašu odlučnost da radite na tome da ona bude kvalitetna.

Imajte na umu da se i dalje osjeća djelovanje se*stila Venere i Plutona (egzaktnog prošle nedjelje), što daje dodatnu moć da učinite ono što želite od svog ljubavnog života. Ali to bi vam moglo donijeti i malo previše odlučnosti da dođete do nekoga (ili nečega) koga želite, a koga ne biste trebali “loviti”.

Hrabrost i odlučnost Venere

Ponedeljak je i dan kada Merkur ulazi u Ribe, što će olabaviti njegovu sposobnost primjećivanja detalja na pravi način i proveravanja činjenica. Takođe, u srijedu je egzaktan njegov se*stil sa Uranom, šta može donijeti neke briljantne ideje i nove pristupe mentalnim ili organizacionim izazovima.

Venera u petak ulazi u Ovna: iako to nije najbolje mjesto za nju, daje joj hrabrost, odlučnost i svojeglavost i svakako donosi mnogo zabave. Tačka ove sedmice je puni Mjesec u Lavu koji dodaje još više vatrenosti.

Ponedjeljak

Glavni događaj: Mjesec u podsticajnim Blizancima, Venera u harmoniji sa Saturnom

Šta se može očekivati: Venera i Saturn donose osjećaj sigurnosti u vezama dopuštajući nam da istražujemo svoje potrebe sa voljenim osobama. Povoljna je prodaja umjetničkih djela i kreativni poslovni poduhvati.

Šta treba učiniti: Ovo je dobar dan za izražavanje kreativnosti, ulaganje u umjetnost, započinjanje kreativnoga poslovnog poduhvata i komuniciranje sa voljenim osobama.

Šta ne treba učiniti: Nemojte izbjegavati da razgovarate sa partnerom o svojim osjećanjima.

Utorak

Glavni događaj: Mjesec u Blizancima, u kvadratu sa Neptunom i opoziciji sa Marsom

Šta se može očekivati: Emocionalna konfuzija, napetost i stres mogući su danas. Održavanje emocionalne ravnoteže ključno je za izbegavanje konflikta.

Šta treba učiniti: Joga, meditacija i zapisivanje sjajni su načini sigurnog izražavanja intenzivnih emocija i prolaženja kroz njih.

Šta ne treba učiniti: Nemojte prema drugima izražavati negativne osjećanja.

Srijeda

Glavni događaj: Mjesec prelazi u osjetljivog Raka; u harmoniji je sa Uranom i Merkurom

Šta se može očekivati: Mogli biste se osjećati živahno, a životna radost podstaći će vas na izlazak.

Šta treba učiniti: Ovo je dobar dan za donošenje odluka, započinjanje projekata i vođenje poslovnih sastanaka.

Šta ne treba učiniti: Nemojte se suzdržavati – dopustite da vaša ličnost blista!

Četvrtak

Glavni događaj: Mjesec je u opoziciji sa Jupiterom, a u harmoniji s Neptunom

Šta se može očekivati: Danas prevladava osjećaj optimizma i povećana empatija i intuicija. Privlačit će vas pomaganje drugima.

Šta treba učiniti: Dan je odličan za putovanje, visoko obrazovanje, volontiranje i humanitarne akcije.

Šta ne treba učiniti: Nemojte ignorisati poziv da pomognete svojoj zajednici ili nekom pojedincu.

Petak

Glavni događaj: Venera ulazi u vatrenog Ovna

Šta se može očekivati: Osjećat ćete se druželjubivije i otvorenije nego inače. Moguće je iznenadno zaljubljivanje ili povećana privlačnost sa trenutnim partnerom.

Šta treba učiniti: Energija je odlična za provođenje vremena sa prijateljima i voljenim osobama na društvenim okupljanjima ili zbivanjima.

Šta ne treba učiniti: Nemojte ignorisati svoje odgovornosti: obavite zadatke sa spiska pa se potom dobro zabavite.

Subota

Glavni događaj: Emocionalni Mjesec u živahnom Lavu

Šta se može očekivati: U vazduhu je optimizam i iskra koja inspiriše na povezivanje i kreativnost. Ovo je sjajan dan za spontanu pustolovinu.

Šta treba učiniti: Danas idite onamo kamo vas srce vodi i budite otvoreni za nova iskustva.

Šta ne treba učiniti: Nemojte davati preveliku važnost mišljenjima drugih – danas vam je potrebno samo vlastito odobravanje.

Nedjelja

Glavni događaj: Pun Mjesec u vatrenom Lavu

Šta se može očekivati: Danas će se na testu naći veze; mogli biste osjećati potrebu da se borite za svoju individualnost ili slobodu unutar svoje porodice, prijateljskog kruga ili radnje u kojoj radite.

Šta treba učiniti: Ovo je dobar dan da se usredsredite na ciljeve i snove koje želite manifestovati.

Šta ne treba učiniti: Pokušajte ne dopustiti da vas “teška” energija vuče dole ili uzrokuje sukobe, piše “Sensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh