Svaštara

Otkrijte šta možete očekivati na planu novca u FEBRUARU 2020.

Mjesečni horoskop za februar 2020. godine za novac, posao i finansije obilježiće pun Mjesec 9. februara i retrogradni Merkur 17. februara

Horoskop & novac - Vestibalkan.com

OVAN

Tokom celog meseca, finansije će vam biti stabilne, dragi Ovnovi. Uz to, prisustvo Urana u vašoj drugoj kući dovodi do nekih dobrih promena u vašem načinu upravljanja kako novcem tako i drugom imovinom.

Moguće je da ćete srediti neka pitanja vezana za nekretnine, regulisaćete eventualne probleme vezane za izvore prihoda, imaćete uspeha vezano za prodaju.

Ovaj period biće odličan za upravljanje troškovima, uredite sve ono što vam je krajem 2019. godine zadavalo teškoće.

Što se tiče posla, imate odlične prilike, pogovo ako ste zaposleni na mestu koje traži odlučnost, kreativnost i snažnu ličnost.

Moguće je napredovanje, moguć je dominantan položaj ili promena koja donosi veće prihode.

Sve ono što ste planirali kad je pitanju proširenje ili promena posla, još od decembra 2019. godine može se ostvariti u ovom mesecu.

Najbolji dan za eventualne nove dogovore a naročito za reviziju starih je 9. februar.

BIK

U vašim finansijama neće biti nekih velikih promena, dragi Bikovi, ali jeste pametno da se u narednim nedeljama malo više posvetite zaista temeljnom planiranju budžeta.

Zašto bežite od realnog pogleda na stvar? Ako vam je izgovor to što nemate dovoljno vremena i koncentracije, poslužite se nekom od modernih novih aplikacija i napravite, počevši od ovog meseca, lak način da se snalazite među svim svojim troškovima i plaćanjima.

Biće potrebno da slično pristupite i poslovnim obavezama, kao i da komunikacija bude direktna, jasna, profesionalna i ravnopravna.

Svi pripadnici znaka koji se bave akademskim projektima kao i oni sa međunarodnim vezama imaju velike šanse za uspeh.

Planovi koje ste pravili od decembra imaju velike šanse za primenu, a moguće je i širenje profesionalnih ambicija, posebno tamo gde se lični i poslovni razvoj u velikoj meri poklapaju.

Ne zaboravite ni da se upravo u Biku dešava retrogradni Merkur ovog meseca, pa je moguć i neki konflikt na poslu ili sa grupom kolega.

NE PROPUSTITE

UBEDLJIVO NAJTEŽI HOROSKOP DO 3. FEBRUARA: Tri znaka pošteno će se NAMUČITI ove nedelje!

BLIZANCI

U toku ovog meseca će biti neophodno da sredite sva eventualna imovinska pitanja koja se odnose na širu i užu porodicu, dragi Blizanci.

Takođe, oni pripadnici znaka koji menjaju posao, treba da dobro organizuju sve što se tiče primopredaje, nasledstva, prenosa ovlašćenja i nivoa pristupa poslovnim dokumentima i resursima.

Ako imate neku imovinu koju delite s nekim i ne možete da razdelite vlasništvo, dobro je da u toku ovog meseca što detaljnije razradite sva prava i obaveze koje iz njega proizilaze.

Oni Blizanci koji planiraju napuštanje radnog mesta – bilo privremeno ili trajno – trebalo bi da ovaj plan odlože što je duže moguće, a barem do kraja meseca.

Ako imate poslovne interese na više mesta, naročito ako se to odnosi na posao i neke nezavisne aktivnosti, potrudite se da ih u toku ovog meseca održite u punoj snazi.

Dobar je period za prijavljivanje na posao, sređivanje svoje radne biografije i postavljanje novih poslovnih ciljeva.

RAK

Čitav februar će biti veoma pozitivan za sva pitanja koja se tiču finansija, dragi Rakovi.

Stižu vam uplate, neko će vratiti stari dug, imate velikog uspeha u pregovaranju.

Međutim, sa druge strane ćete imati i povećane zahteve, ali vas raduje što se troškovi ovoga puta odnose na veoma bliske članove porodice i to na lepe povode. Davaćete i bićete radosni!

Na poslu ćete se konačno obradovati razgraničenju nekih obaveza, jer će to neminovno povući i finansijski čistiju situaciju.

U prvoj polovini meseca moguće su male turbulencije, biće kompeticije i traženja svog mesta. Iskoristite ovaj period da ipak popravite svoj odnos sa osobama na visokim pozicijama.

Period retrogradnog Merkura doneće vam izvesne teškoće u putovanjima, promene planova ili organizacije puta, a onima u obrazovanju neke neočekivane provere. Moguće je privremeno obustavljanje međunarodnih ugovora, odlaganje pravnih rešenja.

Dobar je period za sve one koji se bave kontrolom i ispravljanjem rada drugih, za nastavljanje prekinutih studija ili kurseva, za sređivanje izvesnih propusta u prošlosti.LAV

Vaša novčana situacija neće se preterano menjati, dragi Lavovi, u ovom mesecu jedine probleme i teškoće mogu vam doneti neki neočekivani zahtevi treće strane.

Izbegavajte da se oslanjate na bilo čiju pomoć, nemojte uletati u neke veće kupovine, a naročito ne u one koje niste dobro promislili. Sve što vam se predstavlja kao jedinstvena i fenomenalna prilika koju ne treba propustiti krije obično veliko razočarenje iza toga “sad ili nikad”.

Na poslu vas može iznenaditi žar borbe za lidersku poziciju. Sve će zavisiti od vaše sposobnosti da predstavite svoje planove, ali treba da se čuvate kako perfekcionizma tako i samokritike.

Moguće su epizode stresa, anksioznosti pa čak i nekih psihosomatskih poremećaja.

DEVICA

Ako ste ispravno predvideli svoje troškove za ovaj mesec, drage Device, sve će biti u redu, finansije će u februaru biti stalno u plusu.

Nemojte sebi dozvoliti da zapustite detaljne napomene o svim troškovima koji vas čekaju jer vas u suprotnom može iznenaditi prilična konfuzija.

Mnogi pripadnici znaka imaju velike šanse za privlačenje novog posla, novih klijenata i projekata. Odličan je trenutak za one projekte od kojih veliku korist ima i šira zajednica. Dobar je poslovni momenat za sve koji se bave prodajom, za zaposlene u sferi umetnosti, kao i za individualne kreativce.

Možete imati problema u vezi s kontrolom nad nekom imovinom u deobi ili neko ne želi da vam nešto prepusti bez velike diskusije. Naučite da ipak verujete ljudima čak i ako u prvi mah deluju previše uštogljeno za vaš ukus. Budite fleksibilni da bi vam se fleksibilnošću uzvratilo.

VAGA

Veoma pozitivan razvoj događaja na finansijskom planu moguć je tokom celog februara, drage Vage.

Promene se mogu odnositi na vašu ličnu ili porodičnu imovinu, kao i na izvesne vrednosti koje možda s nekim delite, navodi Lepa & Srećna.

Mogući su i otpori tim promenama, ali će one ipak biti sprovedene i daće veoma dobre rezultate na duže staze.

Veoma je važno organizujete sva poslovna pitanja pre retrogradnog Merkura, kao i da obezbedite rezerve za sve što može da bude predmet iznenadnih zahteva.

Na poslu posebno izbegavajte glasine i pronošenje nekih zlonamernih komentara.

Potrudite se da vaša komunikacija bude što jasnija, da izgradite što bolji odnos sa kolegama i da konfrontaciju smanjite na najmanju moguću meru.

Sve do 18. februara teče “zlatni period” za vaš lični razvoj i napredovanje pa isplanirate taj period za ono što vam posebno leži na srcu.

ŠKORPIJA

Izuzetno povoljan period za vas je u prvoj polovini februara, drage Škorpije. Tada će svega biti u izobilju a svi koji gaje preduzetnički duh mogu da prave velike planove.

Međutim, budite i oprezni kad je u pitanju investiranje većih suma novca u rizičnije poslovne poduhvate. Analizirajte ko je za šta zadužen, jer brz profit ne ide bez velike odgovornosti.

Od punog Meseca počinje i period opasnosti po javni imidž i reputaciju, pazite da ne dođe do napada iz javne sfere ili sa društvenih mreža.

Tokom retrogradnog Merkura vaš ugroženi sektor su kreativni projekti pa jednostavno potražite nove načine da izrazite svoje talente. Važno vam je da vas drugi razumeju, planirajte pažljivo šta ćete reći u radnom okruženju i vratite se na spornu temu više puta ako je to potrebno, samo da ne ostanete nedorečeni.STRELAC

Odličan mesec po pitanju finansija je pred vama, dragi Strelčevi! Sa Marsom u drugoj kući nema šale, punom parom grabite ka ostvarenju glavnog cilja a to je za vas stabilnost.

Međutim, aktivni su i Saturn, Pluton i Jupiter, pa je moguće i jačanje vezanosti za finansijsko, rađanje pohlepe, preterane želje za obiljem i gomilanjem. Ne podležite tome, ne jurite ni neku brzu zaradu koja vam deluje laka, već se oslonite na podršku vama bliskih ljudi i gledajte netremice u dugoročni cilj.

Neki poslovi od kojih ste se možda čak i “oprostili” javiće se u okviru novih ponuda. Izbegavajte one koji su upaketu sa kolektivnim projektima, jer vam sada više odgovara solo nastup.

JARAC

Konačno stižu neke zakasnele isplate, dragi Jarčevi, završavaju se dugoročni projekti, stiže priznanje za posao koji je odavno završen.

Sada je i za vas vreme da možda ponovo sklopite neke nove dogovore, odličan je trenutak za sve one koji žele povoljnije finansijske aranžmane, pregovore o kreditu, dugovanju, uključenosti neke treće osobe u novčani plan.

Neće vam lako pasti retrogradni Merkur, čuvajte sve što vam može zatrebati, naročito ako se to odnosi na neke dokumente, pa čak i fotografije ili video snimke. Takođe, ništa ne potpisujte pre detaljnog proveravanja i tumačenja.

Svi poslovi koji se odnose na promovisanje, predstavljanje u javnosti, objavljivanje novih dela ili digitalnih sadržaja biće veoma uspešni u ovom periodu.

VODOLIJA

Morate posvetiti veliku pažnju ličnoj i kućnoj ekonomiji, drage Vodolije i izbegavati bilo kakve greške u poslovnim transakcijama.

Nemojte dozvoliti da vas bilo šta ometa pri plaćanjima, potpisivanjima, korišćenju kartica. Nemojte ni ugovarati velike kupovine, naročito ako se odnose na odluke visokog rizika ili dugoročna ulaganja.

Iskoristite doba retrogradnog Merkura da platite stare dugove, da ispraznite stara skladišta, da poklonite stvari koje više ne koristite, da počnete štednju za neki konretan cilj.

Moguća su kraća odlaganja putovanja ili selidbi, nemojte da vas nadvladaju frustracije.

RIBE

Vreme je da vam konačno odaju profesionalno priznanje, drage Ribe, ali i da vi najzad ustanovite svoju pravu vrednost i ojačate samopouzdanje.

Na videlo će najzad isplivati i ograničenja koja vas sputavaju, pa imate puno pravo da zahtevate redefinisanje ciljeva.

U novčanoj sferi biće ambivalentnih perioda, izbegavajte kupovine tokom prvog dela meseca, naročito ako se nešto nudi kao “prilika koju ste čekali celog života”!

Moguće su male neprilike vezane za porodicu ili partnera, a u vezi s novcem ili nekim novčanim aranžmanom. Potrudite se da do kraja meseca postignete jasan i precizan dogovor,piše Glossy


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh